Kragujevački bend napravio pauzu u Sarajevu, a kada su se vratili do automobila, shvatili su da su napadnuti i pokradeni! (FOTO)

Auto im je polupan kada su putujući iz Tuzle stali na pauzu u Sarajevskom naselju Bistrik

  • 14
Auto - razbijena šoferšajbna Foto: Telegraf

Kragujevački bend Motorcharge u subotu je, tokom prolaska kroz Sarajevo doživeo napad - polupan im je automobil i pokraden deo muzičke opreme. Naime, bend je putujući iz Tuzle prema Palama stao na pauzu u Sarajevskom naselju Bistrik, kada im je polupan auto, ali i pokradena oprema.

Nismo hteli da zovemo policiju, zalepili smo šajbu i nastavili dalje – kažu muzičari i dodaju da misle im je automobil polupan zbog srpskih registarskih tablica.

Bend Motorcharge je u petak nastupao u Tuzli, a u subotu su imali dogovorenu svirku na Palama.

(Telegraf.rs/Srpskainfo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aranđel

    14. januar 2019 | 11:42

    Samo mi nije jasno do kad će te vi iz Srbije da budete toliko naivni. Pa mi se ne vraćamo u Sarajevo, trajno ga napustili a vi još uvijek živite u zabludi o nekom multietničkom Sarajevu. Zapamtite nije to Sarajevo u kome je živilo 400 000 SRBA i koji su tom gradu davali dušu i od kasabe napravili grad koji se sad vraća u kasabu.

  • flower

    14. januar 2019 | 12:56

    Srbi se nikad nece dozvati pameti bez obzira koji je vek.

  • Sale

    14. januar 2019 | 12:27

    Slicno se meni I prijateljima desilo pre par godina. Uzivali smo u Sarajevu kao nekada. Isli na cevape, burek, tufahije.....sreli stare prijatelje. Bilo je divno. Nazalost, oko ponoci kada je poceo sneg zatekli smo nasa dva auta sa razbijenim po jednim staklom. Odusevljenje je naravno splaslo. Nismo znali sta cemo I gde cemo. A onda su ljudi poceli da se okupljaju I pomazu. Neki I u pidamama samo ogrnuti kaputom. Donosili su caj, plasticnu foliju da zakrpe prozor, nudili da ostanemo kod njih.....Opet smo se odusevili. Shvatili smo da nas svugde ima dobrih I losih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA