Obrušio se plafon u učionici leskovačke Gimnazije, samo dve godine nakon rekonstrukcije zgrade

Direktorka Gimnazije Leskovac Dragana Cvetanović bila je nedostupna na telefon za komentar

  • 5

U zgradi leskovačke Gimnazije obrušio se deo plafona u učionici I-3 odeljenja na drugom spratu ove škole, a srećom niko od učenika i profesora nije povređen.

Nezvanično se saznaje da se plafon obrušio juče oko 13 sati dok su đaci bili na odmoru, ali su oni odmah uzeli telefone u ruke i počeli da “kače” fotografije i video snimke iz učionice po Instagramu, piše Jugmedia.rs. 

- Evo u kakvim uslovima mi idemo u školu - jedan je od pratećih komentara ispod objavljenih video zapisa.

Direktorka Gimnazije Leskovac Dragana Cvetanović bila je nedostupna na telefon za komentar.

Obrušio se plafon, Foto: Jugmedia.rs

Lokalna samouprava je u energetsku sanaciju zgrade Gimnazije tokom 2016. godine uložila 4,6 miliona dinara. Prošlog leta je zamenjeno i oko 1.000 metara oštećenih i dotrajalih krovnih letvi, demontirani i postavljeni novi oluci, postavljene štapke hvataljke sa uređajem za rano startovanje i brojačem udara na gromobranskoj instalaciji, jer Gimnazija do sada nije imali gromobran i zaštitu.

Zamenjena su i jednostruka stakla i postavljena mreža na svim dvokrilnim prozorima u tavanskom prostoru, ugrađena vrata od PVC aluminijumskog materijala u ulaznom delu krovnog prostora. Postavljen je i snegobran na delu krovnog prostora, koji je i kompletno očišćen, uz deratizaciju. Vrednost radova je bio 1,6 miliona dinara, a izvođač je „Pionir“ iz Vlasotinca.

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Braćala

    15. januar 2019 | 07:55

    I po zidu na kom je tabla se vidi da je baš kvalitetno rekonstruisano.

  • Ratko

    15. januar 2019 | 09:25

    Kuku leke raspada se plafon od skolu a vidi te koje stolovi i stolice ima u skoli to su pred ratne neko se fali kako otvara nove fabrike ce gi zaposli 1000 a ne vidi kakve su mu skole kakva buducnost ce da imaju ta deca bogami ovo nema ni na kraj sveta ..

  • Stole

    15. januar 2019 | 10:42

    kakvi djaci takvi profesori a o majstorima je suvisno bilo sta reci. U srbiji niko ne radi vec svi fusare i samo kukaju kako nemaju. Nikog ne zanima da bilo sta uradi kako treba vec samo da uzme pare i nestane. Svi su majstori za sve.sve sami foliranti i lopovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA