≫ 

Ovo je kiosk gde je uplaćena LOTO sedmica: Niko još ne zna ko je srećni dobitnik 6 miliona evra (FOTO)

Kiosk se nalazi na uglu Majšanskog puta i Koste Trifkovića, okružen skromnim radnjicama i pekarama

  • 7

Vest koja je juče zapalila Srbiju stigla je iz jednog mirnog subotičkog kvarta, iz kioska na uglu Majšanskog puta i Koste Trifkovića, gde je neki srećnih uplatio dobitnu loto kombinaciju vrednu šest miliona evra!

U ušuškanom trgu okruženom kućicama, među nekoliko pordavncia i pekara, pored improvizovane pijace nalazi se jedan kiosk koji prodaje i loto tikete. Neko iz ovog kraja rešio je da okuša sreću i... sada će se u Železničko naselje sliti 6 miliona evra.

Dovoljno da se napravi kuća koja će nadvisiti sve ostale i pokrene neki unosan privatni biznis.

A Subotičani su u škoku.

Printskrin: Google Street View

- Ne znamo da je izvučena sedmica kod nas u kraju. Nemamo ni broj kioska - pričala nam je jedna žena iz okolne radnje.

Ljubomora, rekli bi neki. Svi ćute i čekaju kada će u mesaru da uđe neko ko će danas napraviti najbogatiji ručak ili svrati na kiosk da pozamašno časti prodavačicu čija je srećna ruka obrnula listić u mašini.

Obično se nikada ni ne sazna ko je dobitnik loto premije. Ali... narednih meseci svako ko kupi neki novi dobar auto ili se naprasno odseli iz skromnog Železničkog naselja biće i te kako sumnjiv.

VIDEO: Epska borba za torbu punu novca! Žena nije puštala iako ju je udarao

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecni dobitnik

    16. januar 2019 | 09:09

    Bye,bye,bye vidimo se na kubiiiiiiii💸💸💸💸💸💸💸💸💸💰💰💰💰💰💰💰💰💰

  • Baster

    16. januar 2019 | 10:05

    Nikada se neće ni saznati ko je dobio.. Toliko izvučenih sedmica,toliko novih milionera a kao svi su toliko sposobni da ostanu neprimetni,anonimni,žive kao i do sada,ne eksponiraju se jer se plaše za bezbednost.. Nameštaljka,ALI JA I DALJE IGRAM!!!💰💰😭

  • PETAR 1

    16. januar 2019 | 10:09

    A kada smo to saznali ime dobitnika, malo malo pa neko (????) kod nas dobije silne milione evra na loto listicu. Podsecam novac koje srecnik dobije je vlasnistvo gradjana koji ucestvuju u igrama na srecu, a znamo sta se do sada desavalo sa slicnim igrama. Pa me navodi na pomisao da neko nesto mulja cim nikada nismo doznali ko je dobitnik, i dali je moguce da isti (dobitnik) nikada ali nikada nije dao ni jedan evric u humanitarne svrhe. Sumnjivo da bog kaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA