"Potera" za pamćenje: Takmičari osvojili 730.000, izludeli tragača, pa dali genijalan odgovor na pitanje šta će sa parama (VIDEO)

Već na početku takmičari su priznali da su se dogovorili da svi idu na gornju, veću, sumu, ali nisu svi ispoštovali dogovor

  • 8

Trojica takmičara uspeli su da pobede tragača u "Poteri" i odu iz kviza sa 730.000 dinara.

Mirsad Imanović, Vladimir Jokanović i Darko Gligorijević stigli su do poslednje igre u kojoj su, u napetoj završnici, u poslednjim sekundama pobedili tragača Milicu Jokanović, čiji je izraz lica pokazao da nije nimalo srećna zbog ishoda.

Milica nije bila srećna zbog gubitka, Printskrin: Youtube/Potera

Čitava emisija već od starta nije bila kao i svaka druga. Već na početku takmičari su priznali da su se dogovorili da svi idu na gornju, veću, sumu. Prvi je nastupio Mirsad, ali je, čini se, poklekao i odlučio da ostane na osvojenih 90.000 dinara koje je na kraju igre i uneo u zajedničku kasu.

Najviše novca osvojio je Vladimir, koji je najviše i inisitirao na poštovanju dogovora koji je postignut pre početka emisije. Kod njega nije bilo dileme, pa čak nije želeo ni da čuje šta mu kolege savetuju, već je odmah znao da će izabrati visokih 400.000 dinara, iako je u prvoj igri osvojio nemalih 100.000 dinara.

Vladimir je u još nekoliko navrata fascinirao gledaoce. Prvo činjenicom da se u slobodno vreme bavi jogom. Na pitanje voditelja Jovana Memedovića da li postoje vežbe koje i sad može da radi, rekao je da ih već radi.

Vladimirov joga položaj, Printskrin: Youtube/Potera

- Stopala stavite pod uglom od 45 stepeni, kolena savijena tako da se ne vide prsti. Ako uspem da zadržim taj stav, biće dobro - rekao je on.

Čuvši Vladimirovo izlaganje, Milica ga je pozdravila sa "Namaste".

I poslednji takmičar, Darko, hrabro je otišao na veću sumu i osvojio 250.000 dinara, a trojica muškaraca imali su znanja, ali i sreće, da sa 18 tačnih odgovora za dlaku pobede odlučnu Milicu.

 

Vladimir je i poslednjoj sekundi emisije briljirao. Na pitanje na šta će da potroši novac, takmičar je odgovorio:

- To će se kroz najrazličitije oblike vratiti u državnu kasu - rekao je on i nasmejao sve u studiju i kraj malih ekrana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravobravo

    16. januar 2019 | 12:55

    Gledao, svaka cast ljudima, objasnili su!

  • Биљана

    16. januar 2019 | 13:33

    Доживљај за памћење, БРАВО! Коначно се примером показало да се знање може и наплатити.

  • GORAN.

    16. januar 2019 | 14:20

    Milice Milice nemoj se nervirati. Svi konpletno pružili ste sjajnu partiju a gledaoci baš to žele da bude uzbudljivo. Čestitke za sve,nema ovde poraženih svi smo po nešto dobili gledaoci,takmičari,voditelj i tragač. Svakom ono što treba. Čestitke svima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA