Buve i krpelji je jedu iznutra, koža joj truli i raspada se na dodir: Psu koji je pronađen u užasnom stanju, veterinari iz Subotice se bore za život (FOTO)

Dali su joj ime Bina

  • 12

U telu izgladnele Bine sakrila se gomila buva i krpelja koji je jedu iznutra. Njena koža, na retkim mestima još prekrivena krznom, uglavnom je trula, a iz rana joj curi krv i znoj.

Toliko je namučena, da izgleda kao da je bila u logoru, opisuju spasitelji ovog psa, ali slike otkrivaju mnogo strašniju sudbinu.

- Ne možemo ni da zamislimo kakve bolove trpi! Nas boli dok je gledamo! Dlaka joj ispada kako je pipnemo - napisali su volonteri iz udruženja "Subotičke njuškice", koji su nesrećno kuče pronašli na Paliću.

Kada su je pronašli, pas se raspadao, a volonteri su joj dali ime Bina.

Oni su je odmah odveli kod veterinara, koji čine sve da nesrećno biće spasu.

- Dobila je prve terapije, bice smeštena kod naše volonterke kući, a potom sledi svakodnevno kupanje i terapije dva meseca - napisali su oni, moleći za pomoć oko terapija.

Svi koji žele da doniraju za lečenje ovog psa, mogu informacije o tome pronađu ispod slika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Spasimo sve zivotinje

    18. januar 2019 | 20:54

    Ne razumijem ljude koji izbace neku životinju zašto su je onda i uzimali treba da budemo dobri prema njima i da ih lijecimo jer su i oni živa bića kao mi kad nađete neku životinju na putu pomozite joj kao i ljudi životinje znaju da pokažu zahvalnost. 😢😢😢POMOZIMO DA SE NE TUKU I MALTRETIRAJU ŽIVOTINJE JER I ONE OSEĆAJU BOL. SPASIMO IH.

  • Patriota

    18. januar 2019 | 20:47

    Uhhhhhhhh brate :(

  • Niki

    18. januar 2019 | 18:50

    Joj greota..uzas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA