≫ 

Indijac je putovao kroz Srbiju, a kad je došao u Pančevo, uzeo je dron i napravio nestvarne snimke (VIDEO)

Neko sa strane može videti i ono što mi svakodnevno ne primećujemo u svojim gradovima

  • 6

Šarenilo obasjava naše gradove. Nijanse narandžaste i crvene ma koliko strčale ponekad naviknuto oko prestane da primećuje, a one vibriraju kroz oko Indijca Rohana Katvea, fotografa, putopisca i snimatelja koji je prošle godine putovao Evropom. U Srbiji je primetio te boje, pulsirajuće, zlatne, lepote crkava, koje u kraktim video snimcima oslikavaju duše gradova, a iznova vas mogu oduševljavati.

PANČEVO

Staro gradsko jezgro Pančeva najbolji je predstavnik osunčanosti bojama. Od keja do gimnazije stare narandžaste kuće i zgrade stoje i dalje čuvajući duh prethodnih vekova. Katva i dalje prikazuje grad na Tamišu kako ga ni stanovnici često ne vide. Kroz krošnje pruža se pogled na Uspenski crkvu iz svih veličanstvenih uglova, a Indijcu su i ostala crkvena zdanja bila u fokusu. Nižu se Narodna bašta, Sokak, Vetrenjača, Muzej, centar grada... Lagodne letnje dane, svakodnevni život, pogledajte kako je prikazao:

BEOGRAD

Tvrđave, trgovi, skverovi, crkve belog grada imate utisak da stoje i ponosno posmatraju sve kretanje kraj njih. Menjaju se dan i noć, ljudi i prilike, a svako mu daje novu senku.

NIŠ

"Ovo je jedan od najstarijih gradova u Evropi i na Balkanu, i od antike se smatrao kapijom između istoka i Zapada", opisao je Katve.

SUBOTICA I PALIĆ

Opština, sinagoga, Palić, pijace uz sve ostale građevine i vesela lica Subotičana harmonično uživaju u crvenoj i zelenoj.

Ovo su i ostali gradovi koje je obišao, kakav je vaš utisak o snimcima?

SOMBOR

ZRENJANIN

SREMSKI KARLOVCI

VIDEO: Zima, zima e pa štaje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pancevac

    23. januar 2019 | 10:12

    Prelep snimak, ali da ne zivim u Pancevu pa da kazem prelep grad, ali tuzno je da se nista ne ulaze u nju. Imamo godinama nesposobni vlast...

  • Cool

    23. januar 2019 | 10:31

    Dobro odrađeno. Samo je vidim ni jedan snimak urađen dronom, ovde je korišćen dslr sa gimbalom.

  • Vojvođanin

    23. januar 2019 | 09:46

    Pančevo forever

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA