Umesto igračke u Nađinoj ruci je veliki špric: "Mrzim svaki 4. dan, u svakom prokletom mesecu, mrzim jer mi je život pretvorio u pakao" (VIDEO)

Snimak je povodom 10 meseci od dana kada je Nađa izdahnula, okačila njena majka Dragana

  • 4

Nađa je pre skoro godinu dana, u naletu epidemije morbila, zauvek zaspala. Dobila je male boginje, jer nije smela da primi vakcinu zbog autoimune bolesti, a onda je krenula borba... Ovaj video pokazuje samo jedan trenutak uzaludne bitke za život male Nađe Petrović.

Umesto da se bezbrižno smeje, trčkara i sakuplja nove igračke, Nađa je u ruci imala veliki špric. U njemu je bio lek koji je morala da popije. Mrštila se, ali je stojički pritiskala špric i ispijala tečnost.

"Hajde, Nađa, popij lek", začuo se glas njene mame, a potom i pitanje: "Je l' si popila?"

"Da", kazala je malena Nađa.

Na mamino iznenađenje, kazala je: "Još".

- Nema, pa ne smemo više - odgovorila joj je tada.

Devojčica je tri meseca vodila bitku za život u niškoj bolnici. Morbilima je zaražena kada je na odeljenje intenzivne nege i izolacije gde je ležala primljen i dečak zaražen malim boginjama.

- Mrzim ga... Mrzim svaki četvrti dan, u svakom prokletom mesecu. Mrzim četvrti jer mi je oduzeo ono što nije bilo njegovo. Mrzim ga jer mi je život pretvorio u pakao. Mrzim svaki put kada se sat poklopi na 18:30, mrzim svaku prokletu minutu od tog dana. Mrzim svako novo jutro i svaki novi dan u koji ulazim bez nje. Mrzim vazduh koji dišem jer ga ne delim sa njom. Mrzim ovaj život jer nisam mogla njoj da ga dam. 10 meseci bez nje, deset... - napisala je Nađina majka u opisu ovog videa.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    4. februar 2019 | 10:48

    Najezio sam se ...dobra majko nadji u sebi snage da izdrzis ono sto promijeniti ne mozes

  • SS D

    4. februar 2019 | 10:47

    Tuga za roditelje ali bolest i okolnosti i šta sada,život mora da teče dalje kakav je,sličnih slučajeva ima i biće a treba živeti sa tim.

  • Ja

    5. februar 2019 | 01:09

    Hvala,sto nas podsecate.. Hvala sto je niste zaboravili. PRAVDA ZA NADJU !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA