≫ 

Zaposleni na TV Pink potreseni zbog nesreće u kojoj je teško povređena njihova koleginica Dea: Svetlana Grubor vodi Novo jutro, nema ni Sarape (FOTO)

Program se nastavio zahvaljujući profesionalnosti kolega koji bez obzira na patnju koju su osetili nisu dozvolili da posao "trpi"

  • 4

Voditeljka Pinka Dea Đurđević teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod bolnice "Dr Dragiša Mišović". Njene kolege ostale su u šoku. Teško su podneli vest da je njihovoj saradnici otkinuta ruka. 

Predrag Sarapa jutros nije došao u emisiju "Novo jutro" koju svakog dana vodi sa povređenom voditeljkom. I njegova stolica je ostala prazna. Kada smo ga pozvali, od šoka nije mogao ništa da kaže:

- Molim vas, razumite. Nisam u stanju sada da govorim - kratko nam je rekao, jedva se suzdržavajući da ne zaplače.

Svetlana Grubor, voditeljka emisije "Svitanje" jutros se našla na stolici u kojoj, inače, svakog radnog jutra sedi Dea Đurđević.

Svetlana Ceca Grubor Printskrin: Pink

Program se nastavio zahvaljujući profesionalnosti kolega koji bez obzira na patnju koju su osetili nisu dozvolili da posao "trpi".

Redakcija Pinka stala je uz povređenu koleginicu i saoseća sa njom.

Dea Đurđević Foto: Nikola Tomić

Kako saznajemo, do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Dea Đurđević jutros je doživela nesreću kod bolnice Dragiša Mišović Foto: Telegraf.rs

Iako se prema prvim informacijama mislilo da su joj ruku amputirali lekari na mestu nesreće, to se nije dogodilo već je bez nje ostala kada ju je udario autobus.

Dea je hitno prevezena na VMA, a otkinutu ruku su lekari "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje.

- Čuo sam se sa njom, nismo se još uvek videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Nju je Hitna pomoć prevezla na VMA - rekao je Mladen Mijatović za "Blic".

VIDEO: Dea i njen verenik o tome ko više kasni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    7. februar 2019 | 10:21

    Boze gospode ne mohu vise da pisem.

  • Mikica

    7. februar 2019 | 18:12

    Neka voditeljka sto pre ozdravi,nego ni slovo ne rece niko sta je sa drugom povredjenom.Njen zivot je manje vredan.Drzavo nesrecna li si.

  • Bern

    7. februar 2019 | 11:54

    Jel osuđen onaj što je nosio vešala kroz Beograd,izveštavaju li mediji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA