≫ 

Dan pre stravične nesreće majka Dee Đurđević naslutila da se nešto loše sprema: Strah za dete je veći nego strah za sopstveni život

Skoro 24 sata pre nesreće u objavama inače punim pozitive, našla se i zabrinjavajuća poruka

  • 14

Gotovo neobjašnjivi majčinski instinkt nepogrešivo ne vara. Dan pre nesreće, majka voditeljke Dee Đurđević teško povređene u saobraćajnoj nesreći, Nensi Dodevski, naslutila je da se nešto loše sprema.

Na svom Fejsbuk nalogu dan ranije pre nesreće, 6. februara u ranih 5.36 sati ujutru, Nensi je podelila poruku: "Strah za dete je veći nego strah za sopstveni život. I nije bitno koliko je godina tvom detetu..."

Objave Nensi inače su mnogo vedrije, pa je i neverovatno kako majčinski instinkt promeni rutinu i, jednostavno, nasluti šta se sprema

Nažalost, slutnje majke su se obistinile na najgori mogući način. Dea je u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića povređena, dan kasnije, 7. februara, u ranim jutarnjim satima.

Dea je često govorila o svom detinjstvu, a bliskost i nerazdvojnost s majkom nikada nije krila.

Dea nije krila da joj je mama najveća podrška i oslonac, a neretko su čak zajedno išle na more. Nensi se juče nije odvajala od prostorija gde su smeštene operacione sale, ali intenzivna nega gde je bez prestanka čekala dobre vesti o stanju svoje ćerke koje su i stigle.

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

- Operacija Dee Đurđević spada u domen naučne fantastike. Ruka je bila bukvalno iščupana i bilo je vrlo, vrlo komplikovano prišiti je natrag. Ali, iznad svih očekivanja, ona se oseća dobro i nema bolove - rekao je za Telegraf.rs čuveni hirurg akademik prof. dr Marko Bumbaširević.

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    8. februar 2019 | 23:43

    Jedna je majka!!!!!velika je ljubav između majke i ćerke 💖 Dea brz oporavak i budi jaka.

  • Maja

    8. februar 2019 | 23:51

    Dea brz oporavak , i da se što pre vratis na TV .

  • DARKO 100%

    8. februar 2019 | 23:32

    Neverovatno kako se neke stvari dese u zivotu Dea kao da je prorekla sudbinu svoju kod amidze sou,pogledajte na you tube naslov glasi ,,KAKO SU SE SMUVALI DEA DJURDJEVIC I MLADEN MIJATOVICA KOD AMIDZE SOU,, premotajte na 1min i 35s,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA