≫ 

Bahati vozač autobusa u Pančevu "presekao" preko raskrsnice: Prešao u suprotnu traku, svi se pitali da li je lud (VIDEO)

U istom trenutku kroz rasksrnicu su, prema propisima, prolazila dva šlepera

  • 4

Vozač autobusa Auto-transportnog preduzeća "Pančevo" šokirao je i doveo sve u opasnost, kada je, skrenuo u suprotnu traku usred raskrsnice.

Najverovatnije, prekršio je propise i ugrozio ostale učesnike u saobraćaju u želji da izbegne crveni putnički automobil koji je upalio sva četiri žmigavca na raskrsnici. 

On je po svemu sudeći, procenio da neće uspeti da ga zaobiđe u raskrsnici, a da ne sačeka da se isprazni desna traka kako bi se prestrojavao.

Naime, beli autobus požurio je, besno zaobišavši ostrvo između traka u momentima kada se za suprotni smer gasilo zeleno svetlo, a za njegov, za pravo i skretanje ulevo, tek palilo.

Vozač automobila koji se nalazio iza njega u neverici je snimio događaj koji se odvio na raskrsnici ulica Stevana Šupljikca i Oslobođenja. Snimak je objavio 6. februara na Jutjubu, bez navođenja tačnog datuma i vremena kada se odvilo.

Samo srećom, izbegnute su teže posledice i on je imao tu minimalnu pribranost da ih propusti, jer u istom trenutku sa njim kroz raskrsnicu prolaze dva šlepera.

Direktor ATP-a Bojan Bojanić za beogradske medije da će mere biti preduzete i da će se saznati koji vozač je u pitanju.

- Imamo 15 takvih autobusa, tu je garaža i svaki od njih barem jednom ili dvaput dnevno prođe tuda - rekao je on i najvaip suspenziju vozača.

Reagovao je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, koji je osudio opasan potez vozača.

- Zaista sam zaprepašćen, nadam se da će saobraćajna policija i sudstvo reagovati pravovremeno i na odgovarajući način - napisao je on na Tviteru.

VIDEO: Hrvat divljao po autoputu brzinom većom od 250 km/h

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    10. februar 2019 | 15:25

    GTA Srbija :D

  • DARKO 100%

    10. februar 2019 | 15:47

    U vreme stare Jugoslavije vazilo je da su Pancevci najlosiji vozaci sa najvise prekrsaja u saobracaju.,ali danas se to desava svugde po Srbiji svakog minuta neko negde napravi ili teze ili lakse prekrsaje

  • Pera

    10. februar 2019 | 15:34

    Sta lioste vidite da je isored njega auto u kvaru a magarac sto snima mu se nabio da ne moze sa desne strane da ga pretekne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA