≫ 

Iz minusa u ozbiljan plus: Nakon hladnog jutra očekuje nas i do 12 stepeni, ali sneg se još nije predao

Minimalna jutarnja temperatura od -1 na istoku do 5 stepeni na zapadu Srbije, maksimalna dnevna od 4 do 10 stepeni

  • 1

Na severu Srbije umereno oblačno sa sunčanim periodima. U ostalim predelima biće umereno do potpuno oblačno, u južnim i centralnim predelima Srbije sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom.

Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od -1 na istoku do 5 stepeni na zapadu Srbije, maksimalna dnevna od 4 do 10 stepeni.

Printskrin: RHMZ

U Beogradu umereno oblačno i suvo sa sunčanim periodima. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 3 stepena, maksimalna dnevna 7.

U Srbiji sutra umereno oblačno i suvo. Maksimalna temperatura do 10 stepeni. Prekosutra, kao i početkom i sredinom sledeće sedmice jutra u Srbiji biće sveža i maglovita, ponegde i sa slabim mrazem, dok se tokom dana očekuje sunčano i relativno toplo za ovo doba godine.

Printskrin: RHMZ

Maksimalna temperatura biće ponegde i do 15 stepeni. U pojedinim predelima magla i niska oblačnost očekuju se tokom većeg dela dana, uglavnom u nižim predelima, dolinama i kotlinama i u tim predelima biće hladnije.

Printskrin: RHMZ

U Beogradu sutra umereno oblačno. Maksimalna temperatura do 7 stepeni. Od nedelje sunčano i relativno toplo. Maksimalna temperatura u nedelju do 10 stepeni, a početkom sledeće sedmice do 12.

VIDEO: Jelena se popela na vrh Stare Planine i shvatila da je ispod nje more

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije nego

    15. februar 2019 | 07:34

    Namrdati nekako temperaturu da toplane ne moraju da greju. U izvestaje bi bilo dobro uvrstiti posebno pored subjektivnog osecaja i neki vid tehnicke temperature sa promenljivim parametrima koji vaze samo za toplane a koje procenjuju ekonomisti tako da mogu da iskljuce kad hoće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA