Kopile, sperma, pišati, debela, dupe, prdež: Institut za evropske poslove objavio spisak od 62 reči zabranjene na njihovim nalozima

Među komentarima ih zbunjeni pratioci pitaju koji ih je stručnjak savetovao da urade ovako nešto

  • 0

Institut za evropske poslove napravio je spisak od 62 reči koje su zabranjene za korišćenje na njihovim Fejsbuk i Tviter nalozima i nabrojali mnoge od njih, što je brojne njihove pratioce nasmejalo, ali i šokiralo.

- Od koga preuzimamo model komunikacije? Da li postoji odgovornost za onlajn otkucanu reč? Dodali smo 62 reči na zabranjenu listu, koja se svake godine značajno povećava, ali izgleda da su nam sugrađani doista kreativni - napislai su oni na Tviteru.

U sledećem koraku oni su nabrojali neke reči koje više neće moći da se koriste na njihovim nalozima.

- S*anje, guzica, pi*ka, šupak, ku*ac, sise, ku*va, klitoris, kopile, budala, je*ati, go*nar, sperma, pišati, čmar, sisati, po*ušiti, crnčuga, dupe, debela, ružna, prdež.

A onda su nastavili:

- Pi*da, materina, je*i se, kokain, džoint, dildo, nedo*eban, nedo*ebana, je*an, je*ana, je*eni, se*e, nabijem, homić, homo, sisaj, jaja, svršiti, svrš, odje*i, cigani, ciganka, ciganišemo, proliv, umri, umreti, ubiti, ubi, zakolji, blajvanje, blajvaj, drkati, idiot…

Među komentarima je bilo onih koji pitaju šta će nam evropski polovi u kojima je klitoris ružna reč.

Institut im je odgovorio da "reč nije ružna, već je nedozvoljena kao u komentaru: "treba joj odseći klitoris da se opameti"!

Među komentarima ih zbunjeni pratioci pitaju koji ih je stručnjak savetovao da urade ovako nešto?!

(G. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA