≫ 

Herojski čin direktora Gerontološkog centra iz Jagodine: Uskočio u ledenu Moravu kako bi spasao starca koji je pao sa motocikla

Gerontološki centar Jagodine nedavno je zbrinuo dve osobe kojima je zbog niske temperature i neadekvatnih uslova za život pretilo smrzavanje

  • 2

Direktor Gerontološkog centra u Jagodini, Milan Stojanović, spasao je nedavno starca koji je upao u Moravu u Ćupriji. Izvor iz Hitne pomoći kaže da ih je Stojanović sačekao blatnjav i mokar kad su došli po starijeg sugrađanina koji je pao s motocikla i skotrljao se u reku.

- Bio sam u obližnjem parku kad je jedan stariji čikica pao s motocikla i skotrljao se u reku. Moj životni put je briga o starima. Nisam ni oklevao da li da skočim u ledenu vodu i da ga spasim - rekao je u jednom dahu Stojanović.

U Hitnoj pomoći kažu da je S. R. koji je upao u reku živ i zdrav i da se Stojanović našao u pravo vreme na pravom mestu.

Gerontološki centar Jagodine nedavno je zbrinuo dve osobe kojima je zbog niske temperature i neadekvatnih uslova za život pretilo smrzavanje.

VIDEO: Hrabri komšija spasao život dvogodišnjem detetu, a sve vreme je i sam mogao da pogine

(Telegraf.rs/Centralmedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ka10

    20. februar 2019 | 17:48

    Svaka to cast, kapu dole pred njim.

  • Vesna

    21. februar 2019 | 10:58

    Bravo, najzad da znamo da postoji neki direktor sa takvim kvalitetima. Ziveo 100 godina i dobrim ti se vratilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA