≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 21. februar 2019. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 27

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 21. februar 2019. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

Informer

Foto: Promo

Večernje novosti

Foto: Promo

Blic

Foto: Promo

Srpski telegraf

Foto: Promo

Kurir 

Foto: Promo

Alo

Foto: Promo

Politika

Foto: Promo

Danas

Foto: Promo

24 sata

Foto: Promo

Dnevnik

Foto: Promo

Sportski žurnal

Foto: Promo

Nedeljnik

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    21. februar 2019 | 08:40

    Koloko je nasa vokska nesposobna kao i pogranicna policija kad im retardirani siptari upadaju u centralnu Srbiju?!Ovo je mozda prvi pit u Raskoj opstini ali zato u Kursumlijskoj to je svakodnevno,posekose ljudima sume opusteno,pokradose traktore i stoku,jos malo pa ce i da se nasele kad vide da nema nikog da im brani!Ono malo vojske dole s kojom se slikaju politicari je izgleda cela sila koju imamo dole,par satora na"administrativnoj liniji"i to je to.Migovi ce da cuvaju Beograd i okolinu a ostalo nije bitno.Ovaj Dacic poceo da prdi kao probni balon,da se vidi sta ce narod da kaze kad on pocne da projektuje jedan dan da deli Kosmet drugi dan da se demantuje i sve tako dok se ne opipa puls gradjana.Dacemo deo Preseva za sever Kosova?!?!Facemo i deo centralne Srbije za deo juzne Srbije!?A sta cemo sa ostatkom Kosmeta?Poklanjamo ga?Nece to moci Ivice ni u ludilu a kamoli da dajemo jos.Bolje im dajte i autoput-koridor 10 da se ne zamaraju da prave novi...aaaah daaa,mi cemo da im napravimo novi i to do Pristine,zaboravio sam jos jednu "mudru odluku"nase vlasti....

  • mila

    21. februar 2019 | 09:00

    Veliki poduhvat i uspeh naših lekara.

  • Goran

    21. februar 2019 | 09:41

    Šaban Šaulić je bio dobar čovek i pevač.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA