≫ 

Najlepša vest ovog jutra: Mala Teodora, za koju je Marko Nikolić istrčao 1.000 kilometara do Atine, uspešno je operisana

Teodoru čeka dug oporavak

  • 9

Humanitarni podvig fitnes stručnjaka i motivacionog govornika Marka Nikolića (31) iz Vranja, koji je istrčao 1.000 kilometara od Niša, gde živi, do Atine da bi pomogao Teodori Cvetanović (1) iz Aleksinca koja boluje od autoimune bolesti hemofagocitna linfo hitiocitoza (HLH), isplatio se jer je devojčica uspešno operisana.

Marko je ovu trku za Teodrin život započeo letos, a cilj je ostvaren u potpunosti, neophodna suma od 50.000 evra za bolesnu devojčicu je prikupljena, piše jugmedia.rs.

Marko je na svom Fejsbuk profilu podelio, kako kaže, najsrećnije vesti za njega jer je operacija uspela i sada Teodoru čeka dug oporavak.

Teodori Cvetanović Foto: Privatna arhiva

- Dragi moji prijatelji, želim da vas obavestim da smo posle par meseci borbe uspeli da sakupimo sav iznos za malu Teodoru. Ona je uspešno operisana i čeka je dug oporavak. Hvala dragom Bogu što mi je pokazao put.

Ono što sam doživeo od strane zlih ljudi i šta sam sve pretrpeo mogu samo da kažem neka im je dragi bog na pomoći, a ja im želim sve najlepše od srca. Bitno je da je naša misija završena, spasili smo jedan život.

Marko Nikolić sa Teodorom Foto: Marko Nikolić

U životu sve prolazi i kao što je Marcus Aurelius rekao: "Šta uradimo u životu odjekuje u večnosti". Ponosan sam na sve dobre ljude koji su bili uz nas do kraja. Život dođe i brzo prođe, 1.000 kilometara za Teodoru - napisao je Marko.

VIDEO - Dr Nada Basara, ekskluzivno: Koliko je ljudsko telo programirano da živi i kakva je budućnost lečenja matičnim ćelijama?

(Telegraf.rs/jugmedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA