Seksi poljoprivrednica Milesa pozvala ljude na besplatno putovanje u Pariz, a oni su krenuli da je napadaju da je iskompleksirana i jadna!

Milesa ima 24 godine, razvedena je i živi sa roditeljima i dvoje dece

  • 4

Mlada srpska poljoprivrednica Milesa Radojević koja je podelila zemlju na one koji joj se dive i koji je osporavaju, još je jednom zatalasala javnost. 

Milesa je, prateći najnoviji trend na Fejsbuk grupi "Dobra zemlja", objavila šaljivu ponudu na ovoj društvenoj mreži, ponudu koju mnogi objavljuju ovih dana, ali njena fora nije naišla na odobravanje, već su je mnogi dobro iskritikovali.

- Znam da nije za ovu grupu, ali sam stvarno u nezgodnoj situaciji...Dragi moji , moram vam se pojadati, ne mogu vam reći koliko sam razočarana. Naime, dogovorim se sa dve "prijateljice" da otputujemo na par dana u Pariz. Znači po danu obilazak grada, muzeji, Ajfelov toranj itd, a uveče provod. Tako uplatim hotel, obezbedim prevoz, kupim ulaznice...i na kraju mi veštice otkažu.

Milesina objava, Printskrin: Facebook/Dobra zemlja

Pošto je sve plaćeno, a ne žele napraviti povraćaj sredstava, trebaju mi dve drugarice ili dva druga koje su zainteresovani da idu sa mnom. Putovanje je od 29.02.-31.02. Javite se ko je zainteresovan. Još jednom, svi troškovi su pokriveni osim džeparca. :) Javite se u inbox - napisala je ona i podigla poljoprivrednike, članove ove grupe, na noge.

Šaljiv deo ove "ponude" je to što je putovanje zakazano za nepostojeće dane - od 29. februara do 31. februara.

- Do sad sam te gotivio, ali sad si mi otpala od srca..zar nemaš drugačiji način da lečiš komplekse nego ovako...stvarno jadno...Pariz i ti platila njima karte...da se to vidi da ti imaš para.....jadno da jadnije ne može...- jedan je od komenatara na ovaj post.

Milesa Radojević, Foto: Telegraf/privatna arhiva

- Izvini, ali ti si komad budale. Ali boli te uvo, opet ćeš skupiti preko 100 komentara - napisao je drugi član grupe.

- Pa ako smo seljaci nismo ludaci.

- Kozo bolesna.

Ipak, bilo je i onih koji su Milesu branili.

- Ne mogu da verujem da ima onih koji nisu ukapirali šalu, pa još daju sebi za pravo da te vređaju...strašno...

- S takvom lepoticom na kraj sveta bih pošao.

- Išao bih s tobom nekog drugog datuma o mom trošku.

Milesa radi i muške poslove, Foto: Telegraf/privatna arhiva

Milesa je postala poznata kada je na Fejsbuk grupi za poljoprivrednike postavila oglas da traži radnike na farmi. Kolege poljoprivrednici u startu joj nisu verovali da je farma njena ili su joj pisali prostačke komentare. Kada Milesa postavi oglas da prodaje telad, muškarac napiše da će se na telefon javiti muškarac koji pojma nema o oglasu.

Milesa u bašti, Foto: Telegraf/privatna arhiva

Milesa ima 24 godine, razvedena je i živi sa roditeljima i dvoje dece, ćerkom od sedam godina i sinom od pet. Farma je velika, posla mnogo, pa porodica uvek mora da ima bar jednog zaposlenog radnika. Milesa radi na njivi, u bašti i štali, u kući je domaćica i sve vreme majka dvoje mališana. Kada izlazi izgleda kao bilo koja varošanka, u svakom pogledu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA