≫ 

Pijani putnik pretukao hrvatskog vozača u Novom Sadu: Tražio je da izađe van stajališta, a pošto šofer nije hteo da stane, prebio ga je do krvi

Njega privela obližnja patrola saobraćajne policije

  • 4

Jedan putnik fizički je danas napao vozača međugradskog autobusa hrvatskog prevoznika Čazmatrans, na međumesnoj stanici u Novom Sadu.

- Putnik iz autobusa prevoznika Čazmatrans, hrvatskih registarskih oznaka, udario je više puta vozača u momentu kada su putnici izlazili iz autobusa. Udario ga je više puta nogama i rukama, vozač je pao na beton, građani su ga potom zaštitili, a napadač je pokušao da pobegne - ispričao je očevidac agenciji "Beta".

Napadač je pokušao da pobegne do svoga automobila, odnosno do taksi vozila koje je bilo parkirano na obližnjem parkiralištu.

Njega je međutim stigla i privela obližnja patrola saobraćajne policije.

Očevici su ispričali da je vozač autobusa nakon napada imao vidljive povrede glave i da mu je tekla krv. Prema rečima očevidaca, napadač je bio vidno u pripitom stanju.

- Vikao je i na slučajne prolaznike da ga ne gledaju jer će ih udariti i zaletao se na njih, ali su ga policajci zadržali - kazali su očevici za "Betu".

VIDEO: Deda udario bajkera u lice. Odmah se našao na zemlji

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA