Stefanović se oglasio posle ubistva i samoubistva u AMSS: Bilo je kontradiktornih informacija, čekamo rezultate istrage

Ministar je istakao da se dogodila užasna tragedija koja je duboko potresla sve one koji su poznavali i Mirka Butuliju i Predraga Ðurđeva i izrazio saučešće porodicama

  • 36

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da nema novih informacija u vezi s tragedijom koja se juče dogodila u sedištu AMS S-a u Beogradu, a u kojoj je ubijen predsednik te organizacije Mirko Butulija, navodeći da se čekaju rezultati istrage.

Stefanović je istakao da se dogodila užasna tragedija koja je duboko potresla sve one koji su poznavali i Mirka Butuliju i Predraga Ðurđeva i izrazio saučešće porodicama.

- Prve inicijalne informacije su bile protivurečne. Mi sad čekamo rezultate istrage. Hoćemo da se ona u potpunosti završi. Ne mogu da kažem da postoje neke nove informacije u odnosu na one od juče koje smo već objavili - rekao je Stefanović novinarima na graničnom prelazu Batrovci.

On je naveo da će bilo i netačnih informacija da je Predrag Ðurđev njegov kum, i prokomentarisao da je to bio način ili da se uveća tragedija ili da se taj događaj prebaci na politički teren.

Predsednik AMS S-a Mirko Butulija podlegao je juče povredama nakon što je u njega pucao generalni sekretar AMS S-a Predrag Ðurđev, koji je potom izvršio samoubistvo-Foto: Telegraf

- U svakom slučaju, užasno je i strašno kad ljudi izgube život na takav način - rekao je Stefanović.

Predsednik AMS S-a Mirko Butulija podlegao je juče povredama nakon što je u njega pucao generalni sekretar AMS S-a Predrag Ðurđev, koji je potom izvršio samoubistvo.

Video: Upucan Mirko Butulija: Generalni sekretar AMSS-a izrešetao predsednika u kancelariji, pa oduzeo sebi život

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    23. februar 2019 | 14:53

    Strašna tragedija! Istragom utvrditi uzroke i razloge svega ovoga...

  • aca

    23. februar 2019 | 14:22

    Strasna je ovo tragedija za njihove dve porodice

  • Daliborka

    23. februar 2019 | 14:22

    Ne rasciceni racuni koji nemaju veze sa politikom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA