≫ 

Okončana drama u Boru: Lažna dojava o bombi u opštinskom sudu, zaposleni vraćeni na posao

- Telefonom je oko 9 i 30 ujutru javljeno da je u sudu postavljena bomba kašikara - kazala je Dragica Stojanović, portparol i sudija Osnovnog suda u Boru

  • 0

Zbog sumnje da je postavljena bomba kod zgrade opštinskog suda u Boru, evakuisani su svi radnici suda i radnici iz Gradske uprave čija se zgrada nalazi u neposrednoj blizini.

Na licu mesta su bile ekipe policije, vatrogasaca i Hitne pomoći.

Dragica Stojanović, portparol i sudija Osnovnog suda u Boru izjavila je da su se se radnici suda vratili na posao, jer je nakon svih provera utvrđeno da je bila u pitanju lažna dojava o postavljenoj bombi kašikari u sudu.

- Telefonom je oko 9 i 30 ujutru javljeno da je u sudu postavljena bomba kašikara. Radnici suda su odmah evakuisani kao i radnici Gradske uprave čije se prostorije nalaze u istoj zgradi. U sudu je sa policijom ostala sudska straža - kazala je Dragica Stojanović.

Dragica Stojanović; Foto: Telegraf

Zgrada Osnovnog suda u Boru nalazi se u centru grada u neposrednoj blizini Policijske stanice. Portparol suda ističe da je ovo prvi slučaj da je neko dojavio da je u sudu postavljena bomba.

- Uvek ima onih koji su suđenjem nezadovoljni. Međutim, iako je bilo nekih pretnji, nismo ništa uzimali za ozbiljno. Za danas su trebala da budu održana suđenja kod dvoje sudija i vezana su za radne odnose i građanske sporove. Svakako će se istražiti sve okolnosti kako bi se utvrdilo ko je uputio dojavu o lažnoj

bombi, nakon čega će ta osoba biti procesuirana - dodaje Stojanovićka.

(Telegraf.rs/D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA