Dogovoreni konkretni koraci saradnje MUP-a i UNICEF-a: Sastanak Stefanovića i De Dominićis (FOTO)

De Dominićis je naglasila da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u oblasti edukacije i zaštite dece postiglo izuzetne rezultate

  • 10

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa direktorkom Dečjeg fonda Ujedinjenih nacija (UNICEF) u Srbiji Ređinom de Dominićis o saradnji MUP i ovog tela UN u oblasti zaštite prava deteta i zaštiti dece od nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja.

Stefanović je direktorku UNICEF-a u Srbiji upoznao sa aktivnostima Ministarstva unutrašnjih poslova u okviru predmeta Osnovi bezbednosti dece, koji učenicima prvog, četvrtog i šestog razreda osnovnih škola predaju aktivni i penzionisani policijski službenici.

Sastanak Stefanovića i De Dominićis - Foto: MUP

De Dominićis je naglasila da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u oblasti edukacije i zaštite dece postiglo izuzetne rezultate i dodala da postoji snažan potencijal za dalju saradnju Ministarstva i UNICEF-a.

De Dominićis - Foto: MUP

Stefanović i De Dominićis dogovorili su se o konkretnim koracima buduće saradnje, koja će doprineti još većoj bezbednosti dece u Srbiji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • caca

    11. mart 2019 | 14:55

    Deci moramo da obezbedimo bezbizno detinjstvo i dobru i sigurnu buducnost!!Deca su nase najvece i neprocenjivo bogatstvo!!!

  • star

    11. mart 2019 | 15:04

    MUP je u oblasti edukacije i zaštite dece postiglao izuzetne rezultate i svakako da postoji uzuzetan potencijal za saradnju MUP-a Srbije i UNICEF-a.

  • cwa

    11. mart 2019 | 14:55

    MUP izuzetno dobro obavlja posao svoj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA