≫ 

Devojčica u Prokuplju utrčala u školu plačući: Vikala da je neko upravo pokušao da je kidnapuje

Međutim, izjava koju je dala u školi, zvuči potpuno drugačije

  • 2

Prokupačka policija podigla se jutros na noge tragajući za navodnim otmičarima devojčice koja je prijavila da neko hoće da je kidnapuje tako što je plačući ušla u školsku zgradu i rekla da je neko pokušao da je otme. Na kraju se ispostavilo da je reč o neistini i da nije bilo nikakve otmice.

Kada je devojčica došla u školu sva uplakana, do detalja je ispričala da je na putu do škole kraj nje, dok se savila da veže pertle, zastao crni džip, da su se pojavila lica sa fantomkama i da su pokušala da je uguraju u vozilo, ali je ona pobegla u školu.

Tamo je odmah pozvna policija, a dete je reklo da zna i tablice vozila, pa su se odmah svi bacili u potragu. Ispostavilo se da nije reč ni o kakvoj otmici, ni pokušaju, već da je stariji bračni par slučajno prolazio svojim vozilom.

- Izjava koju je devojčica dala u policiji potpuno je drugačija od one koju je dala u školi. O otmici ni pokušaju nema ni reči, ali su od jutros svi bili na nogama i vrlo brzo došli do lica koja su slučajno prolazila automobilom, kada se dete saglo da zaveže pertle - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Ovaj slučaj je ipak registrovan i istražni organi moraju da sačine izveštaj.

(B.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    14. mart 2019 | 16:46

    Mozda ovi ne ali bracni parivi to inace rade

  • Brana

    17. mart 2019 | 17:07

    A to sto su bracni par znaci da ne mogu da stave fantomke i uguraju dete u vozilo?!Upravo to sto ste rekli da je stariji bracni par zvuci sumnjivo i logicno da je dete uspelo da im pobegne jer nekim mladjim ljudima ne bi sigurno!Jesu li strane tablice?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA