Dalibor je platio kaznu 40.000 dinara, a potom je pronašao novčanik pun para

Dalibor Pavlović je juče pred prekršajnim sudom u Užicu osuđen na novčanu kaznu od 40.000 dinara

  • 28

Mogao je Dalibor Pavlović (33) iz Užica da se ovajdi od jučerašnjeg odlaska na sud i da se, uprkos nimalo jeftinoj kazni koju mu je odrezao sudija, kući vrati "u plusu".

Pavlović je juče pred prekršajnim sudom u Užicu osuđen na novčanu kaznu od 40.000 dinara. Koji minut kasnije već je bio u Kosovskoj ulici, pred Dečjim dispanzerom, gde je čekao suprugu i sina.

Dalibor pronašao novčanik u kom je bilo 1.000 evra, Foto: Pixabay

- Ispred Dispanzera sam našao novčanik u kome je bilo 1.000 evra, nešto dinara, dokumenta vlasnika i bankarske kartice. Nijednog trenutka nisam imao dilemu šta da radim. Žena mi je predlagala da idem u policijsku stanicu i da prijavim, ali sam mislio da će procedura u policiji da potraje pa sam rešio da probam sam da pronađem vlasnika. Posle nekoliko telefonskih poziva došao sam do broja supruge vlasnika novčanika - ispričao je Pavlović za Blic.

"Srećni gubitnik", 29-godišnji meštanin sela Karan kod Užica, u to vreme je bio u gradu, čekajući poziv iz policije kojoj je već bio prijavio nestanak novca i nadajući se da je njegov novčanik pronašao pošteni pronalazač. Tako je i bilo.

Našao je velike pare; Dalibor Pavlović, Foto: Facebook

VLASNIK MU NUDIO 100 EVRA

- Javio sam mu se i ubrzo smo se našli u gradu gde sam mu predao novčanik. Ispričao mi je da radi u inostranstvu i da je 1.000 evra koje je izgubio malo pre toga podigao iz banke. Nudio je 100 evra da me počasti i molio me da ih uzmem kao nagradu, ali sam ja taj poklon odbio - kaže Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKI

    16. mart 2019 | 08:56

    DRAGA MAMA,DRAGI TATA,POŠTENO I ISKRENO STE ME VASPITAVALI,HVALA VAM PUNO!ZATO SAM NAJEBAO U ŽIVOTU.

  • Tanče

    16. mart 2019 | 09:38

    Svaka čast dobri čoveče!

  • pare pare pare

    16. mart 2019 | 09:13

    Moj jedan prijatelj i njegov drug su bili nasli pre 20tak godina torbu sa 100 hiljada maraka u njoj i vratili vlasniku i vlasnik ovom daje 200 maraka i pita imas li 100 da mi vratis kao hteo mu dati 100 maraka za "nagradu" sto mu ovaj vratio tolike pare. Zamislite kakvih ljudi ima... A inace u pitanju je bio jedan lokalni "mocnik" koji je u gradu i poznat kao smradina i niko u gradu nema nista dobro za njega da kaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA