≫ 

Naser Orić objavio dve fotografije navodno iz Srbije: Na jednoj je za kafanskim stolom, a druga je selfi sa vrha kod Valjeva (FOTO)

Sud BiH je krajem prošle godine doneo oslobađajuću presudu za Orića za ratne zločine nad Srbima

  • 61

Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, kojeg Srbija potražuje za ratne zločine počinjene nad Srbima tokom poslednjeg rata u BiH, objavio je fotografije na svom Fejsbuk profilu za koje tvrdi da su snimljene na teritoriji naše zemlje.

Orić je objavio dve fotografije - jedna je njegov selfi snimljen navodno na vrhu Pašine Ravni, odakle gleda na Valjevo, a druga sa pevačem Avdom Huseinovićem u kafani navodno u Užicu.

Huseinović je, inače, blizak Oriću kojeg često na društvenim mrežama brani.

Inače, Sud BiH je krajem prošle godine doneo oslobađajuću presudu za Orića za ratne zločine nad Srbima.

STEFANOVIĆ: ORIĆ NIJE UŠAO U SRBIJU, A AKO TOLIKO ČEZNE ZA NAŠOM TURISTIČKOM PONUDOM, PREPORUČUJEM MU ZATVOR U VALJEVU

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovića izjavio je danas da Naser Orić nije ušao u Srbiju i da je za njim raspisana poternica, zbog čega bi bio uhapšen čim bi ušao na teritoriju Srbije.

Stefanović: Naser Orić nije ušao u Republiku Srbiju. Za njim je raspisana poternica i istog trenutka, kada bi kročio na našu teritoriju, bio bi uhapšen Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Naser Orić nije ušao u Republiku Srbiju. Za njim je raspisana poternica i istog trenutka, kada bi kročio na našu teritoriju, bio bi uhapšen. Pošto to dobro zna, siguran sam da on ne dolazi ni na 50 kilometara od granice sa Srbijom, a kamoli da prelazi u našu zemlju - rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, očigledno je da na fotografiji koju je objavio, navodno iz restorana u Užicu, stoji posuđe tradicionalno istočnjačko, kakvo jeste uobičajeno u Sarajevu, ali ne i u Užicu.

- Posebno bi bilo čudno da restorani u Užicu služe vodu Olimpija, koju jasno možete videti na fotografiji, kakvu služe u sarajevskim restoranima, a kakve nema na našem tržištu. Pošto vidim da Naser Orić čezne za turističkom ponudom Srbije, za njega imam posebnu preporuku - da što pre vidi unutrašnjost zatvora u Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Požarevcu ili Nišu - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cetnicki Stroj

    18. mart 2019 | 11:47

    Samo nije rekao sta bi dao da je ovo istina.

  • Caki

    18. mart 2019 | 12:19

    Duša mu ište korene, ali ih je zločinima povadio.

  • Nikola

    18. mart 2019 | 11:48

    Da li stvarno verujete da je usao u Srbiju i da nije uhapsen? Obicna provokacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA