≫ 

Otišao kod automehaničara, našli mu bombu ispod vozila! Vranjanac za dlaku izbegao smrt, policija blokirala grad, istražuje se slučaj

Bomba je podmetnuta ispod automobila "fiat bravo"

  • 2

Pripadnici specijalizovanih timova policije, u ponedeljak uveče u donjem delu Vranja, demontirali su napravu podmetnutu pod automobil za koju se sumnja da je eksplozivna, potvrdila je Policijska uprava Vranje.

Sumnjiva naprava je otkrivena u jednom auto servisu oko 13 sati, kada su majstori krenuli da servisiraju auto koji im je ostavljen. Odmah su pozvali policiju. Obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Vranju po čijem nalogu je izvršen uviđaj.

Bomba je podmetnuta ispod automobila "fiat bravo", ali nije poznato kojih registarskih oznaka. Ulica je ubrzo blokirana policijskim automobilima i čekalo se da stignu specijalno obučeni stručnjaci za rad sa eksplozivom.

Utvrđeno je da se na karoseriji automobila, ispod sedišta vozača, nalazi naprava za koju se sumnja da je eksplozivna.

Specijalizovana ekipa policije je demontirala tu napravu u večernjim časovima.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

VIDEO: Raznet pripadnik klana Luke Bojovića na Autokomandi

(S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo da se zna

    19. mart 2019 | 11:18

    Naprava je dezaktivirana od strane pripadnika Čete za protivdiverzionu zaštitu PJP Policijske brigade PU za grad Beograd, jedinih koji su obučeni za to, u Srbiji. Svaka čast momcima.

  • amer

    19. mart 2019 | 10:55

    Sigurno je dobro poznat policiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA