≫ 

Ivana ima bolove, rane i opekotine, ali se opet smeje: Drugarice otkrivaju kako reaguje kada je osuđuju "kao starletu" i da li se čuje sa dečkom koji ju je pretukao

Do kasno u noć smo razgovarale, trudeći se da joj skrenemo misli sa tragičnog događaja

  • 9
Ivana Filipovic, Đorđe L. iz Novog sada Foto: Facebook/ Ivana Filipović

Posle osam dana od drame koju je preživela, Ivana Filipović je juče izašla iz bolnice i oporavlja se u Novom Sadu. O njoj sada brinu najbolja drugarica Ljubica Pantelić i njena sestra Jovanka.

- Ivana se dobro oseća. Do kasno u noć smo razgovarale o svemu i svačemu trudeći se da joj skrenemo misli sa tragičnog događaja i traume koju je preživela. Ne pije tablete za smirenje i noćas je lepo spavala, nije se uopšte budila. Ona trpi bolove u rebrima koji na sreću nisu jaki, ali je podsećamo da na vreme popije lekove koje su lekari prepisali. Previle smo joj ranu na grudima i na butini gde je zadobila ubod nožem, a opekotine na rukama mažemo kremom - kaže Ljubica.

Za osam dana, koliko je ležala na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici Ivana je malo smršala, pa je Ljubica i Jovanka svakog časa nude da jede.

Ivana još trpi bolove i pije lekove, Foto: Facebook/Ivana Filipović

- Smirena je, osmeh joj se vratio na lice. Sestra i ja se trudimo da joj odvučemo pažnju nabacujući stalno nove i nove teme, ali još nismo uspele da je ubedimo da ugasi profile na društvenim mrežama. Potrese se kada pročita šta sve pišu brojni ljudi i oni koji su je poznavali i koji nisu, i oni koji su bar jednom bili u kontaktu sa njom ili sa Đorđem. Ubeđujemo je da se ne obazire na to. Niko joj ne preti, ali ima dosta negativnih komentara. Pojedinci je osuđuju samo zato što je lepa i što se lepo oblačila, maltene da je bila starleta. Ivana je, međutim, predivna, skromna, tiha i povučena devojka kojoj se sve ovo možda i dogodilo upravo zbog toga što je baš takva i što nije uspela ranije da se izbori sa problemima u vezi - nastavlja Ljubica.

Ivana je, podsetimo, odlučila da se umesto kod kuće oporavlja u Novom Sadu. U narednih dvadeset dana treba da nekoliko puta ide na kontrolne preglede i da joj se vade konci, pa je zbog troškova i čestih putovanja porodica pristala da za sada ostane kod drugarica.

Istražnim organima je Ivana svoju verziju događaja od pre osam dana ispričala još dok je bila u bolnici. Iskaz je dala i drugarica Ljubica koja je Ivanu prva videla i odvela do Urgentnog centra.

Upravo zbog istrage Ivana ne kontaktira sa novinarima i porodicom svog dečka Đorđa Lackovića. Sa njegovom majkom je, navodno, samo jednom razgovarala telefonom istog dana kada je smeštena na Institut za plućne bolesti i posle toga, po savetu policije, odbija njene pozive.

VIDEO: Ovi muškarci su dobili šta zaslužuju

(D. Grujić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • montenegringo

    20. mart 2019 | 14:33

    Vrati mu se sta te briga

  • Marko 100%

    20. mart 2019 | 14:54

    Dobice nanogicu godinu dana,a kad izadje iz zatvora eto njih opet zajedno,vratice se ona njemu.

  • uzas!

    20. mart 2019 | 14:45

    kako to povucena a ovamo extrovertne, smele i pre svega izazovne slike na drustvenim mrezama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA