≫ 

Priča se da je porodica pretučene Ivane pristala na nagodbu oko blaže kazne za njenog dečka. Njen otac nam je rekao šta je istina

Ivanin otac Dragan Filipov kaže da i kada bi neko ponudio nagodbu o tome ne bi pristali ni da razgovaraju, a kamoli da prihvate

  • 17
Ivana Filipović, Djordje Lacković Foto: Facebook/Ivana Filipović, privatna arhiva

Tek što je objavljeno da je policija protiv Đorđa Lackovića (24) zbog sumnje da je pretukao Ivanu Filipović (22) podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici, šire se glasine da je Ivanina porodica pristala na nagodbu kako bi on na sudu dobio blažu kaznu.

Dan nakon tragedije u Novom Sadu Ivanin otac Dragan Filipović za Telegraf.rs je izjavio da će angažovati advokata i teretiti Đorđa Lackovića, danas je potvrdio da to još nisu uradili, a demantovao je i glasine o navodno već sklopljenoj nagodbi i spremnosti da je prihvate.

- I u našem selu se pročulo kako smo se nagodili, ali to nije istina. Za ovo vreme niko nije ni dolazio kod nas, niti jedan advokat, niko iz tužilaštva i policije, ni sa kim nismo o tome razgovarali - rekao je za Telegraf.rs.

Ivanin otac dalje kaže da i kada bi neko ponudio nagodbu o tome ne bi pristali ni da razgovaraju, a kamoli da prihvate.

- Prepustićemo sve istražnim organima, tužilaštvu i sudu - rekao je kratko Filipović.

Ivanin otac Dragan Filipović / Foto: Telegraf

Otkrivajući da se porodica Đorđa Lackovića telefonom jednom interesovala za Ivanino zdravstveno stanje i da su nju jednom zvali dok je bila u bolnici, on navodi da nakon toga, što se njih tiče više nemaju o čemu da razgovaraju.

ZVAO I MOLIO DA OBRATE PAŽNJU NA PONAŠANJE SINA

I dok Ivana ne odgovara na pozive Đorđeve majke pošto joj je policija to zabranila, otac Ivan kaže da su sa Lackovićima prekinuli svaki kontakt.

- Mi ni ranije nismo naročito kontaktirali. Ja sam ih za godinu i po dana koliko su bili u vezi jednom zvao i zamolio da obrate pažnju na njegovo ponašanje. Đorđa smo pustili u kuću jer nas je Ivana molila, a ona je išla kod njegovih u Klenje. Posle svega nemamo o čemu da razgovaramo. Dovoljno je što su moja ćerka i njihov sin, kao i obe naše porodice obeleženi za ceo život, a o njegovoj krivici neka odlučuju nadležni državni organi - kaže Ivanin otac.

(D. Grujić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexi

    20. mart 2019 | 19:09

    Dragane Filipoviću šta očekuješ od sudstva? Ne dao bog da se mom detetu to dogodilo, ovaj bi se vodio kao nestao!

  • Zajebavas me

    20. mart 2019 | 19:06

    Jednom nasilnik uvek nasilnik!.

  • ja

    20. mart 2019 | 19:00

    kakva nagodba,neka trune u zatvoru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA