≫ 

Aleksandar je upoznao Filipinku na Fejsbuku i dao 2000 dinara za prsten. Bori se da joj ga stavi na ruku jer ih jedan papir razdvaja (FOTO)

Lepa Filipinka ne može da dođe u Srbiju zbog jednog papira

  • 21

Upoznali smo se preko Fejsbuka i već posle šest meseci znao sam da je ona žena mog života. Tada smo se verili ovako na daleko, preko društvene mreže. Imao sam ušteđevinu od 7. 000 dinara i kupio sam joj srebrni prsten za dve hiljade. Ipak, nikako nisam mogao da joj ga pošaljem. Onda sam probao da otvorim Viza karticu i tamo preko internet prodavnice da joj na adresu stigne poklon. Ni to nije bilo moguće - jada nam se Aleksandar, koji ima 30 godina. Nјegova izabranica ima 35 godina.

On dodaje da je na kraju ipak uspeo da joj pošalje dolare koje je kupio i ona je tamo sama kupila prsten. Iako nije imao ni računar, već samo telefon koji je kupio pre tri godine i na njemu internet, ništa ih nije sprečavalo da se čuju svakodnevno. Prosto, nađu se srodne duše.

Ni burme na rukama ne znače mnogo/ Foto: Privatna arhiva

- Kada sam otišao da se venčamo, prvi put smo se uživo videli. I ona je iz skromne porodice i radi za 100 dolara mesečno. Prvih nedelju dana spavao sam kod njene sestre, a onda kada smo se venčali u grčkoj crkvi, konačno smo bili zajedno. Ipak, nedostaje nam građanski brak da bismo konačno bili zajedno - dodaje naš sagovornik dok prepričava šta je sve činio da se vidi sa ženom za koju kaže da je žena njegovog života.

A onda papiri, peripetije, siromaštvo...

Njihova ljubav traje uprkos svemu/ Foto: Privatna arhiva

- Sakupljao sam novac skoro dve godine za avionsku kartu i neki dinar da mi se nađe. Nastaviću i dalje da obijam vrata nadležnih i da uspem da je dovedem ovde da se konačno i građanski venčamo - uporan je Aleksandar, koji veruje u svoju ljubav.

Za njega nema prepreka, a sve te silne dozvole, pa poništavanje istih, zbog vremena koje je potrebno da se izvade neće ga sprečiti da nastavi da se trudi da dođe do svoje voljene.

Venčali su se u grčkoj pravoslavnoj crkvi/ Foto: Privatna arhiva

- Sada radimo na tome da ona dođe ovde da se građanski venčamo. Ona tamo radi kao kućna pomoćnica i već je počela da sakuplja novac. Mene su pozvali u Kompaniju "Leoni" u Prokuplju da radim. Uspećemo - siguran je naš sagovornik.

I tako pravu ljubav ne može ništa ad spreči, a vreme će učiniti da konačno njih dvoje, dva sveta, oboje siromašni i skromni, konačno budu zajedno.

Sada skupljaju novac da se ponovo vide/ Foto: Privatna arhiva

(B.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sujete

    22. mart 2019 | 19:50

    Kada bi ste pogedali svi u svoja prazna i ne uredjena dvorista bilo bi bolje!!!

  • Margit

    22. mart 2019 | 21:19

    Bravo momce,srecno vam bilo,uzivajte u vasoj ljubavi ,Novac je potreban,ali nije najvazniji u zivotu.

  • Marko

    22. mart 2019 | 21:07

    Momak, samo napred! Nesto lepo i iskreno kao ovaj tekst odavno nisam procitao. Zelim vam da uspete i da budete jedna srecna porodica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA