≫ 

"Pošteni prevarant" iz Niša: Izmislio da je vratio novčanik sa 50.000 evra, novi detalji su urnebesni

Aleksandar je izmislio da je vratio 50.000 evra vlasnici torbice koju je pronašao

  • 1

Tako je malo vesti o poštenim ljudima koji savesno vraćaju pronađeni novac, da njihova pojava izaziva divljenje u javnosti. A jedna takva priča iz Niša dobila je mračni obrt, pa se pokazalo da je poštenjačina ipak manje nego što smo mislili.

Aleksandar Miladinović (34), 26. februara postao je poznat kao pošteni nalazač torbice sa više od 50.000 evra, koju je vratio vlasnici i kao nagradu dobio samo zagrljaj.

Aleksandar Miladinović, Foto: Telegraf

Dirljiva priča. Toliko, da je čak kao nagradu dobio i zaposlenje. Ali, ispostavilo se da Aleksandar i nije tako zlatan.

Da je pronašao ženski novčanik, to je bilo tačno, kao i da ga je vratio vlasnici. Ali 50.000 evra nalazilo se samo u njegovoj mašti, a novčanik je bio prazan. Njegova mašta i dalje radi, jer sada ima novu verziju priče kako je novčanik našao ove, a 50.000 evra prošle godine, ali tada se nije hvalio.

Epilog cele priče je da je posle prijave kolega iz "Elektrodistribucije" Nišlija je u policiji priznao da se radilo samo o praznom novčaniku.

Ovaj otac troje dece je na osudu javnosti naišao i zbog toga što je, upravo zbog "dokazanog poštenja", u firmi dobio ugovor o zaposlenju na određeno vreme od dve godine.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA