≫ 

Nišlija primio vakcinu protiv gripa, pa "jugom" udario u kuću (FOTO)

Hitna pomoć je povređenog čoveka odvezla u Klinički centar

  • 19

Nišlija M.Č. (87) umalo je poginuo u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u naselju Palilula, kada je svojim vozilom "jugo" udario u kuću. Do nezgode je došlo danas oko 11.15 sati kada je starac krećući se Njegoševom ulicom prilikom pokušaja da skrene u ulicu Vase Čarapića izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u zid.

- Izašao je iz vozila držeći se za grudi, seo za sto i zamolio da mu dam čašu vode. Kazao mi je da je bio u obližnjoj ambulanti da primi injekciju protiv gripa, te da se vraćao kući. Ponudila sam da obavestim nekog od njegovih rođaka o nesreći ali mi je on kazao da nema nikog - priča radnica picerije koja se nalazi u neposrednoj blizini mesta udesa.

Foto: Telegraf

Hitna pomoć je povređenog čoveka odvezla u Klinički centar gde je ustanovljeno da ima lakše povrede, ali da mu je najverovatnije zbog preživljenog stresa, skočio krvni pritisak.

- Pacijent je zadobio kontuzije grudnog koša i tela, ali s obzirom na to da mu je dijagnostikovana hipertenzija pregledaće ga i kardiolog, nakon čega će najverovatnije biti otpušten na kućno lečenje - saopšteno je iz niškog Kliničkog centra.

Policija je obavila uviđaj, za sada nema informacija da li je nezgoda izazvana propustom vozača ili tehničkom neispravnošću automobila.

Ustanovljeno je da je starac imao važeću vozačku dozvolu.

VIDEO: Jezivi snimak nesreće koju je izazvao bahati vozač

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • деда Васа

    29. mart 2019 | 15:55

    Са 87 година он није способан ни пешице да иде а не да вози. И откуд вакцина против грипа у ово време?!

  • Nišlija

    29. mart 2019 | 17:24

    Ja sam skoro duplo mlađi od vozača ali ako čovek ima lekarsko uverenje pa nek vozi ostarećemo svi daj bože i i mi da vozimo u njegove godine

  • Ivan

    29. mart 2019 | 15:50

    87 godina i vozi? Takvima treba oduzeti dozvolu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA