≫ 

Jutka ispalio Srđana i Jovanu: Voditelj pročitao Jeličićevu poruku, pa ga "oduvao" u jednoj rečenici (VIDEO)

Naime, njegovo gostovanje planirano je između devet i deset časova, ali je smenjeni Jeličić eskivirao emisiju

  • 13

U emisiji "Jutro sa Srđanom i Jovanom" na TV Prva, celog jutra najavljivan je dolazak bivšeg predsednika opštine Brus, Milutina Jeličića Jutke, koji se ipak nije pojavio.

Naime, njegovo gostovanje planirano je između devet i deset časova, ali je smenjeni Jeličić, koji je optužen za seksualno uznemiravanje svoje sekretarice Marije Lukić, eskivirao emisiju.

- Znate da smo vam jutros rekli da je danas naš gost trebalo da bude Milutin Jeličić Jutka, dobili smo sledeću poruku koja glasi: Dobro jutro, nisam u mogućnosti da dođem danas, ali pošaljite mi imejl adresu, da vam dostavim pisano saopštenje koje možete da emitujete - pročitao je sa mobilnog telefona u programu koji je išao uživo Srđan Predojević.

Jutka se nije pojavio u jutarnjem programu; Printskrin: Youtube/RTV Krusevac

On je potom usmeno i pred kamerama odgovorio Jutki.

- Da Vam kažemo, nećemo Vam poslati našu imejl adresu i nećemo pročitati Vaše saopštenje. Sinoć smo se dogovorili da gostujete kod nas u emisiji, pošto niste došli... - rekao je Srđan slegavši ramenima.

Da podsetimo, u Skupštini opštine Brus 2. aprila u 11 sati održana je sednica na čijem dnevnom redu je bila smena Milutina Jeličića Jutke, dugogodišnjeg predsednika ove opštine, optuženog za za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja.

Srđan je na Jutkinu poruku da neće doći odgovorio uživo u kameru; Foto: Printskrin Prva

Odbornici su na jučerašnjoj sednici prihvatili ostavku, koju je Jeličić podneo 11. marta. Lokalna skupština je konstatovala i ostavke zamenika predsednika opštine i Opštinskog veća.

Milutin Jeličić Jutka optužen je da je seksualno uznemiravao svoju sekretaricu Mariju Lukić, između ostalog i tako što joj je poslao oko 15.000 neprimerenih poruka. U sličnoj situaciji bilo je još nekoliko žena zaposlenih u opštini, ali je sud uvažio samo tužbu Lukićeve.

VIDEO - Potresna ispovest zlostavljane Snežane Bojić i njenog oca: Jutka nam je bio prijatelj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA