≫ 

Da li je Nataša nestala u Beču ili je u zatvoru? Austrijski mediji i žena, koja tvrdi da je njena kuma, kažu da je pronađena, ali njeni najbliži negiraju (FOTO)

"Telegraf" je pozvao broj telefona koji je ostavljen kao kontakt za bilo kakvu informaciju, a sa druge strane slušalice demantovali su ove navode

  • 7

Za Natašom Veselinović Radovanović koja je nestala 30. marta u Beču, još se traga, a u javnost je dospela navodna informacija da je ona pronađena, ali da se čeka potvrda policija. Ovu vest je prenela izvesna Sara Mikić, koja se na Fejsbuku predstavila kao njena kuma. 

-  Dragi moji prijatelji, prvo da vam zahvalim na vašoj tako ogromnoj angažovanosti povodom moje molbe da zajedno sa mnom pomognete u traženju Nataše Veselinović. Obaveštavam vas svi koji ste se odazvali mojoj molbi, da je pronađena živa, u kakvom stanju ne znam, ali kako god da je popraviće se ljubavlju i pažnjom svih nas koji je volimo hvala vam još jednom od srca… Voli vas i zahvalna Sara - napisala je Mikić na svom Fejsbuk profilu.

Ona je ipak obrisala taj status, pa napisala sledeći: "Sve informacije u vezi sa Natašom Veselinović koje sam ranije objavljivala da je pronađena nisu još uvek potvrđene od strane policije, zato nastavljamo i dalje da delimo. Hvala ".

Foto: Printskrin Facebook/Sara Mikic

"Telegraf" je pozvao broj telefona koji je ostavljen kao kontakt za bilo kakvu informaciju, a sa druge strane slušalice demantovali su ove navode. Naša sagovornica nije želela da se predstavi i otkrije ime, ali nam je rekla da ne poznaje nikakvu Saru Mikić i da čekaju informacije od policije.

- Zaista ne poznajem tu ženu. Čim neke informacije dobijemo, vi ćete za to saznati. Molim vas da me razumete - rekla nam je žena koja se nije predstavila, a čiji je broj stajao pored apela za pomoć u potrazi.

Međutim, i tamošnji portal "Heute" tvrdi da je Nataša pronađena i da je sve vreme bila sa dečkom.

Neki beogradski mediji tvrde da je Nataša ipak uhapšena u Beču.

Na Fejsbuk grupi Nestali Srbija - Fondacija Tijana Jurić, stoji informacija da se za Natašom još uvek traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da nije mozda...

    3. april 2019 | 14:12

    Ja se iskreno nadam da je zena ok. I nadam da samo nije htela da se vrati u tu predivnu Srbiju u kojoj cvetaju ruze....tiliko je dobro da je pozelela da ostane u EU. POZDRAV

  • Wien

    3. april 2019 | 14:37

    Portal Heute ne tvrdi nego se poziva na izjave familije...

  • Cak i da je uhapsena...

    3. april 2019 | 20:31

    Bolje ovde u zatvoru nego tamo na slobodi ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA