Objavljen konkurs za najlepši posao u Srbiji: "Radi" se samo 3 meseca, plata je 1.000 evra, a mnogi bi ga prihvatili i za džabe

Prijava na konkurs moguća je isključivo online, na sajtu www.SerbianAdventures.com

  • 3

Konkurs za najlepši posao u Srbiji otvoren je na sajtu SerbianAdventures.com i traje do 23. aprila u ponoć. Pobednik na ovom konkursu dobiće priliku da tri meseca putuje po Srbiji, imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njegova jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Ovaj jedinstveni konkurs omogućiće izabranom kandidatu da obiđe više od 200 turističkih destinacija, da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji.

- Najlepši posao u Srbiji traje od 25. maja do 25. avgusta - kažu u Serbian Adventures.

- Pokrenuli smo ovu akciju sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije, konkursom kakav do sada nije objavljen kod nas. Uvereni smo da Srbija ima šta da ponudi domaćim i stranim turistima i da ta prilika nije dovoljno iskorišćena. Ovo je naš doprinos predstavljanju prirodnih, kulturnih i istorijskih lepota, a punu podršku dali su nam mnogobrojni organizatori tura po različitim krajevima naše zemlje čije se ture mogu online rezervisati preko našeg sajta - kažu oni.

Za prijavu na Konkurs za najlepši posao u Srbiji važno je da je osoba građanin Srbije, koji voli putovanje i druženje i ume da atraktivno i zanimljivo izveštava na svim društvenim mrežama. Prijava na konkurs moguća je isključivo online, na sajtu www.SerbianAdventures.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA