Policajac u Gračanici tokom racije u kockarnici ukrao novčanik sa 1.800 evra (VIDEO)

On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo "neovlašćeno sticanje imovine prilikom racije ili izvršenja sudskog naloga"

  • 1

Tokom kontrole kockarnice u Gračanici jedan policajac pronašao je novčanik sa 1.800 evra i odlučio da ga zadrži. Njegov postupak su, na njegovu žalost, snimile sigurnosne kamere.

Portal Kosovo24sata piše da je tokom kontrole, policajac Miloš Živković otvorio ormar i video novčanik. On je rekao kolegi, Škumbinu Jašariju, koji je uzeo novčanik i stavio ga u džep. Jashari je uhapšen u četvrtak zbog tog postupka.

- Kada imate novac u rukama, zaboravite ko ste. Kada nemate novac u rukama, drugi zaborave ko ste vi. To je život - citira Jašari milijardera Bila Gejtsa u objavi na njegovom Fejsbuk nalogu.

Slučaj se dogodio u jednoj kockarnici u Gračanici. Tokom kontrole koju je naredila Vlada, Jašari je ukrao novčanik u kome je bilo 1.800 evra. Njegovo delo su snimile sigurnosne kamere.

Jašari je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je počinio krivično delo “neovlašćeno sticanje imovine prilikom racije ili izvršenja sudskog naloga”.

(Telegraf.rs/kosovo24sata.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA