≫ 

Zbog policije umalo da me ubije žena: Slavko zaustavljen zbog preticanja, oduzeto mu je meso, a kod kuće ga dočekala besna supruga (FOTO)

- Pokušao sam da joj objasnim, a ona, kao svaka žena, odmah pomislila svašta - rekao nam je Slavko Ilić (50)

  • 34

Slavko Ilić (50) iz Kuršumlije preživeo je velike muke zbog toga što kući nije doneo meso, koje mu je oduzeto, a koje je kupio u mesari. Ono je bilo namenjeno tradicionalnoj večeri kojom njegova supruga Suzana (40) i on obeležavaju svoju veridbu. Jedva je uspeo da se opravda i to tek nakon što je supruga videla dokaz da nije kriv što nema mesa.

- Bio sam do Niša i usput u Mramoru kupio roštilj meso, jer je uveče trebalo da imamo goste na večeri. Kada sam stigao u Prokuplje, na semaforu me zaustavila policija. Saobraćajni policajac je tvrdio da sam u Merošini na punoj liniji pretekao vozilo BIA i onda su me tu držali skoro sat - jada se Ilić.

Slavko Ilić, Foto: Telegraf

ODUŽILO SE PISANJE PREKRŠAJNE PRIJAVE

On objašnjava da je uporno pokazivao policajcima meso i pitao zašto je zaustavljen i ako su rešili da mu pišu, neka to učine, jer meso je u kolima. Urađen mu je i alko test i utvrđeno je da nema alkohola u krvi, ali se nešto odužilo to pisanje prekršajne prijave.

- I tek posle 45 minuta setili su se da pozovu veterinarskog inspektora koji je utvrdio da meso stoji sat vremena i ono mi je oduzeto. Meso je bilo upakovano u vakum pakovanje, ali je sveže. Napisaše mi konačno taj zapisnik za prekršaj koji nisam učinio i pustiše me da idem, ali tada je tek počela noćna mora - jada nam se Ilić.

ŽENA SE SMIRILA TEK KAD JE VIDELA POLICIJSKI ZAPISNIK

Kada je stigao kući, sa vrata ga je napala supruga što kasni, gde je meso....

Supruga je odmah s vrata htela da zna gde je meso, Foto: Telegraf

- Pokušao sam da joj objasnim, a ona kao svaka žena, odmah pomislila svašta. Pokazao sam joj račun da sam kupio i to nije vredelo. Znate kako je kada vas žena napadne, a uz to se čekaju i gosti. E tek kada sam izvadio policijski zapisnik, malo se smirila - kaže Ilić.

20 GODINA BRAKA

Za nju je ova večera bila veoma važna, jer ove godine slave i 20 godina braka, pa su mislili da baš te večeri sve obeleže.

I kao svaki muškarac kojem je stalo do mira u kući, Slavko je ponovo upalio kola, došao do Prokuplja i ponovo kupio meso, da se gosti me bi služili samo kopaoničkim krompirom, koji se već krčkao na šporetu.

VIDEO: Bahati Kinezi se gađaju mesom

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    6. april 2019 | 09:15

    Nije imao para za mito pandurina, pa mu ovi oduzeli meso.

  • Marina

    6. april 2019 | 11:10

    I lepo su se policajci na kraju pocastili rostiljem. Mogu da se kladim da je tako bilo.

  • Ja

    6. april 2019 | 10:14

    To samo kod nas postoji, policija zaustavlja kad joj se prohte, zadrzava koliko joj se prohte, oduzima ljudima dragoceno vreme a sve to bez ikakvih sankcija po njih, zato tako i rade jer im se moze, medjutim nadam se da ce neko ozbiljno i ovim problemom da se pozabavi I donese uredbu koja stiti gradjane a ne ide protiv ljudi, svako treba da radi svoj posao ali ogranicenja moraju da postoje kako za vozace tako i za policajce aman.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA