≫ 

Divljanje na groblju u Šapcu: Vandali oskrnavili 8 spomenika, izlupali ih i oborili, neke ploče su sasvim uništene (FOTO)

Božidar Damnjanović jedva se sabrao od užasnog prizora na grobu svojih roditelja

  • 13

Šapčani koji su jutros na Donjošorskom groblju palili sveće na grobovima svojih najmilijih užasnuti su prizorom koji su zatekli. Tokom noći nepoznati vandali su oskrnavili 12 spomenika.

- Osam spomenika je izlupano i oboreno, a četiri nadgrobne poloče sasvim uništene - potvrdili su u JKP "Stari grad".

Vandali su obarali spomenike... Foto: Telegraf.rs

Božidar Damnjanović je ogorčen prizorom na grobu njegovih roditelja. Kaže da se jedva sabrao od užasa koji dosad nije video, pitajući se da li je moguće da ljudima danas nisu sveti ni grobovi pokojnika.

U JKP "Stari grad", u čijoj nadležnosti je održavanje groblja, sumnjaju da je noćas više ljudi divljalo na groblju, jer toliku štetu nije mogao da učini jedan čovek. Sve detalje će utvrditi policija kojoj je odmah prijavljen ovaj nemio događaj i nadležno tužilaštvo.

Pretpostavlja se da su razbojnici na groblje ušli kroz srednju kapiju, koju su prethodno razvalili, a s obzirom da postoje sigurnosne kamere policiji verovatno neće biti teško da otkrije počinioce.

VIDEO: Kakva bahatost! Devojčica iz čista mira razbila staklo izloga

(D.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc

    6. april 2019 | 13:16

    osuditi ih naplatiti sve troskove i osuditi na po 10 godina, za primer drugima, to je pravda a ne ovo juce za Curuviju...!

  • Veteran

    6. april 2019 | 13:46

    Da odrade svu nastalu štetu ljudima koji su oštećeni, i dobru zatvorsku kaznu da odsluze,omladina nema sta da radi očigledno, nije ovo uradio sigurno neki domaćin čovek, sve lepo naplatiti i posle ih staviti pod katanac jedno desetak godina,pa da vidimo sledeće junake..

  • FANTOM

    6. april 2019 | 14:28

    Lepo vaspitana deca , primerci vaspitanja drzavnog projekta " stop roditeljskom mobingu , drzava pa porodica".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA