≫ 

Stiže hladni talas: Temperatura pada za 10 stepeni, kiša i pljuskovi sve do utorka, a za vikend pravo jesenje vreme

Temperatura će u Beogradu pasti za skoro 10 stepeni

  • 2

Kišovito vreme, sa povremenim jakim pljuskovima i grmljavinom, nastaviće se i danas. Na višim planinama iznad 1.500 metara očekuju se susnežica i sneg. Kako meteorolozi predviđaju, u toku jutra na jugu i jugoistoku biće suvo.

Drastičan pad temperature u Beogradu, Foto: Printskrin/RHMZ

Najniža temperatura i kretaće se od tri stepena na jugu do 11 stepeni na severu i istoku Srbije, a najviša temperatura tokom dana iznosiće od 12 do 20 stepeni.

U Novom Sadu samo 11 stepeni, Foto: Printskrin/RHMZ

U Beogradu se takođe očekuje kišovito i relativno sveže vreme. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Temperatura tokom dana uglavnom će iznositi između 10 i 12 stepeni. 

U Nišu do 17 stepeni, Foto: Printskrin/RHMZ

U Srbiji se i tokom vikenda očekuje umereno do potpuno oblačno sa kišom, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom, na višim planinama sa susnežicom i snegom.  Prvog dana vikenda biće pretežno oblačno i sveže, mestimično s kišom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

Najniža temperatura od 5 do 9, najviša od 12 do 15 stepeni. U nedelju vreme slično kao u subotuMaksimalna temperatura ići će od 10 do 15 stepeni. I prvi radni dan sledeće nedelje obeležiće padavine.

VIDEO: Nevreme protutnjalo Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    12. april 2019 | 07:13

    Sada nije vazno kolika ce temperat biti, voce je vec izmrzlo tako da od voca gotovo nema nista. Nema veze banane postaju srpsko voce br. 1.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA