"Hvala policiji, hvala medijima": Američka ambasada u jednoj poruci zahvalila je svima koji su pomogli da se pronađe Rejčel (14)

Nestala devojčica je pronađena i nalazi se na bezbednom, naveli su oni

  • 2

Američka ambasada u Beogradu zahvalila se večeras policiji i svima koji su pomogli da se nestala devojčica Rejčel Mekkju pronađe.

"PAŽNJA: Nestala devojčica je pronađena i nalazi se na bezbednom. HVALA vam svima na RT i nesebičnom širenju poruke, medijima koji su objavili vest i pomogli potragu i pripadnicima policije koji su je bezbedno doveli roditeljima", objavljeno je na Tviteru Ambasade.

Brzom i efikasnom akcijom policije, u centru Beograda u Knez Mihailovoj večeras je pronađena 14.godišnja devojcica Rejčel Mekkju, koja je nestala popodne oko 16.45 sati na putu ka Banovom brdu, receno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Devojčica nema nikakvih povreda.

Ambasada SAD u Srbiji ranije večeras je preko Tvitera uputila apel građanima za pomoć kako bi se pronašla devojčica Rejčel Mekkju (14), koja je poslednji put viđena posle podne pri povratku iz Internacionalne škole na Senjaku u Beogradu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Susjed

    13. april 2019 | 11:22

    Još jedan dokaz jada balkanskih držav-a(-ica). Kad netko od domaćih prijavi nestanak svog djeteta koje je odavno trebalo doći, policija vam mrtvo-hladno kaže da je sigurno negdje otišlo sa društvom, bez obzira na dob djeteta i vaše inzistiranje da to nikad nije radilo. Kažu vam da se po zakonu tek nakon 24 sata može prijaviti nestanak osobe. Za 24 sata ta osoba može već biti u "prometu" u nekom zapadnom bordelu ili bez bubrega. Znam da je zakon takav ali neka onda bude jednak za sve, a ne da nam nabijaju komplekse da djeca stranaca (u ovom slučaju amerikanaca) vrijede više i da policija služnički zanemaruje zakon i pokreće potragu.

  • Zoki

    13. april 2019 | 09:16

    Sada im treba ispostaviti racun i sve troskove da plate, kao sto oni rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA