Pazarac uboden nožem nakon što se suprotstavio progonitelju supruge i njegovim prijateljima, a onda je usledio obrt

Juče se, nakon pisanja više portala, brzo proširila vest da je E.J. naneo povrede supruzi. Ova informacija se pokazala kao netačna

  • 8

E. J. (33) zadobio je juče u tuči oko 16:30 sati povredu širine 15-ak centimetara u predelu desne butine. Povreda mu je naneta nožem u novopazarskom naselju Rasadnik.

Kako saznaje Glas Pazara, do tuče je došlo kada je E. J. saznao da osoba koja duže vreme uznemirava njegovu suprugu telefonom stoji ispred njenog radnog mesta. E. J. je odmah otišao tamo i nakon kraće rasprave više osoba ga je napalo, nanevši mu ubodnu ranu nožem.

Nakon dolaska prijatelja E.J. na lice mesta, napadači su prebijeni. Povređeni se nalazi na intenzivnoj nezi Opšte bolnice Novi Pazar.

Osumnjičeni za napad na E.J. (33) je dao izjavu u PU Novi Pazar nakon čega će protiv njega biti pokrenuga krivična prijava u redovnom postupku.

Juče se, nakon pisanja više portala, brzo proširila vest da je E.J. naneo povrede supruzi. Ova informacija se pokazala kao netačna i potpuna dezinformacija.

Nadležni Opšte bolnice Novi Pazar odbili su da daju izjavu o ovom slučaju.

(Telegraf.rs/Glas Pazara)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pazarac

    17. april 2019 | 16:36

    Samo me zanima kad’ ce u Pazaru prestat ‘diranje’ tudjih zena? Ovo je kod nas postalo kao dobar dan. Alo bre,stokoooo jedna neizivljena,tudja zena je nesto sto ne sme d se dira,ako imate obraza i karaktera. Isto vazi i za žene,cuvajte cast i obraz svog muza ili se razvedite pa onda radite sta val volja.

  • Taurida

    17. april 2019 | 16:45

    Kraj sveta dodje.Od toliko slobodnih zena budala napada tudju.Podrska ranjenom coveku,koji je samo branio cast I postenje svoje supruge.

  • Boban

    17. april 2019 | 18:15

    To je nemoguće. Bošnjaci su tako divan, kulturan i tolerantan narod. Nikad oni ne bi napali tudju zenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA