≫ 

Nikad brutalnija pljačka u Bačkoj Topoli: Razbojnik stavio prodavačici i kupcu nož pod grlo, pretio klanjem, pa pokupio sav novac

Razbojnik je mahao nožem prema radnici, a zatim ga je stavio pod vrat ženi koja je u tom trenutku plaćala

  • 0

Na društvenim mrežama pojavio se jezivi snimak razbojništva iz jednog marketa u Bačkoj Topoli. Surovi pljačkaš uleteo je u prodavnicu i ženi pretio nožem da će je zaklati. Policija intenzivno traga za počiniocem.

Nepoznati muškarac je upao u market oko 20 sati uveče u nedelju sa kapuljačom na glavi i skrivao se od kamere. Razbojnik je odmah izvadio veliki nož i stavio ga prodavačici, a potom i jednom kupcu pod grlo dok je zahtevao da mu se da sav novac iz kase.

Razbojnik je mahao nožem prema radnici, a zatim ga je stavio pod vrat ženi koja je u tom trenutku plaćala kupljene namirnice i stajala za kasom.

Pošto se u marketu nalazi video kamera napadač sa kapuljačom na blagajnicu i ženu koja stoji za kasom je snimljen, a snimak je nakon objave na Fejsbuk podelio veliki broj sugrađana napadnutih žena u nadi da će neko prepoznati razbojnika iako se njegovo lice na snimku ne vidi.

U policiji kažu za "Blic" da je istraga u toku.

- Tragamo za napadačem. U pitanju je krivično delo razbojništvo. Dok traje istraga ne možemo iznositi detalje o događaju – kažu u policiji.

Vidno šokirana prodavačica je razbojniku dala sav novac iz kase čim je videla da je stavio nož pod grlo ženi koja je u tom trenutku stajala na kasi.

Razbojnik je pokupio sav novac sa pulta i brzo pobegao iz prodavnice.

- Nismo bili tada ovde i ne znamo detalje osim onoga što je kamera zabeležila. Koleginica koja je radila nema šta da kaže. To je veliki šok za svakoga. Nadamo se da će razbojnik biti brzo uhapšen – rečno je "Blicu" u marketu u kojem je došlo do nemilog događaja.

Bačkotopolčani veruju da će lopov biti brzo uhvaćen, ali apeluju na sve građane ako imaju bilo kakvu informaciju o napadu ili su ga prepoznali da jave policiji.

- Ne vidi se lice, ali ga možda neki detalj otkrije. U tom trenutku, dok se sve dešavalo, ni kupac, ni prodavačica nisu verovatno mogle puno da razmišljaju, ali to je veliki šok i stres. Kažu ljudi koji su doživeli slične situacije da strah tek kasnije zavlada, jer počnete da razmišljate o svemu što je bilo i šta je sve moglo još da se desi. Kasirka je dobro postupila i odmah je dala novac. Razbojnik nije nikoga povredio, ali moglo je sve da završi i tragično - kaže jedan meštanin.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA