≫ 

Neslana šala u školi u Čačku: Maskirani dečaci s pištoljima u rukama uleteli na čas i - poklonili ružu

U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog dela, iako navode da se, po svemu sudeći, radi o "neslanoj šali"

  • 9

Nesvakidašnji događaj uznemirio je u sredu učenike i nastavnike Ekonomske škole u Čačku, dvojica tinejdžera starosti između 16 i 18 godina ušli su juče u ovu školu, prošli pored dežurnih učenika i uputili se ka jednoj od učionica.

Kako se saznaje, ispred vrata na lice su stavili plastične maske, izvadili plastične pištolje, koji su verna kopija pravog oružja i upali na čas.

- Njih dvojica ušli su u učionicu u kojoj se u tom trenutku održavao čas. Nekoliko puta pucali su u vazduh. Deca su se uplašila jer je iz pištolj izbijao dim, pa niko nije mogao da bude siguran da se ne radi o pravom oružju. Potom su prišli jednoj učenici i na njenom stolu ostavili ružu. Okrenuli su se i napustili učionicu i školu - rekao je sagovornik.

Policija je ubrzo obaveštena o ovom slučaju i izvršen je uviđaj, u sklopu kojeg je obavljen razgovor sa devojčicom kojoj je "poklonjen" cvet.

U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog dela, iako navode da se, po svemu sudeći, radi o “neslanoj šali“, a počinioci još nisu identifikovani.

VIDEO: Klinci stavili maske na lice, uzeli puške u ruke i krenuli da pucaju po tržnom centru

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Буба

    18. april 2019 | 16:12

    У КП дом,па нека се тамо шале.

  • Прст на чело?

    18. april 2019 | 16:53

    ДАНАС ШАЛА, СУТРА ЗБИЉА!

  • Luka

    18. april 2019 | 18:44

    Pokazna vežba pred stvarnu realizaciju u nekoj banci, pošti, marketu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA