≫ 

Čeka nas vedar i topao dan, ali vreme se još nije stabilizovalo: Od nedelje pljuskovi, grmljavina, košava...

Minimalana temperatura od 1 stepen na jugu do 9 na severu, maksimalna dnevna od 17 do 22 stepena

  • 0

U Srbiji vedro i sveže jutro, u dolinama i kotlinama sa maglom.

Tokom dana pretežno sunčano i toplije, uz dnevni razvoj oblačnosti. U planinskim predelima očekuje se promenljivo oblačno.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, sredinom dana povremeno i jak. Minimalana temperatura od 1 stepen na jugu do 9 na severu, maksimalna dnevna od 17 do 22 stepena.

U Beogradu pretežno sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, sredinom dana povremeno i jak. Minimalna temperatura 8, maksimalna dnevna 20 stepeni.

Printskrin: RHMZ

Za vikend jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i sa maglom, a u pojedinim delovima zemlje i sa slabim prizemnim mrazem.

Tokom dana pretežno sunčano, dok se u istočnim i jugoistočnim predelima očekuje razvoj oblačnosti, a ponedge se u ovim predelima očekuje i pojava lokalnih i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura sutra od 16 do 20 stepeni, a u nedelju od 18 do 24 stepena. U ponedeljak sunčano i toplo, uz pojačanje jugoistočnog vetra, temperatura do 24 stepeni.

Krajem dana i tokom noći sa jugozapada prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak će u košavskom području duvati jak i olujni jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima i preko 100 kilometara na sat.

U Beogradu narednih dana jutra će biti vedra i hladna, a tokom dana sunčano i umereno toplo.

Maksimalna temperatura u subotu do 18 stepeni, u nedelju do 21 stepen. U ponedeljak sunčano i još toplije, uz pojačanje jugoistočnog vetra. Maksimalna temperatura do 23 stepena. U toku noći prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak će duvati jak, na udare i olujni jugoistiočni vetar.

VIDEO: Uhvatio se za suncobran, da ga ne oduva vetar, onda je poleteo kao Meri Popins

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA