≫ 

Preljuba u Blacu kakvu ni Holivud ne bi smislio: Varao ženu sa pevačicom, pa nju prijavio da ga vara sa policajcem

U ceo slučaj su se umešali organi reda

  • 6

Ovih dana u Blacu se prepričava čudna ljubavna priča o mužu, ženi i prevarama koje su po svoj prilici bile obostrane, a u slučaj se umešala i policija.

Blačanin N.S. podneo je pritužbu Policijskoj upravi u Prokuplјu na rad jednog od rukovodilaca Policijske stanice Blace koji je, navodno, zloupotrebio službeni položaj, tako što je u radno vreme bio u ljubavnoj vezi sa suprugom N.S. Kako nam je potvrđeno u prokupačkoj policiji, on je u pritužbi naveo da je taj policajac, koji mu je inače kućni prijatelj, koristio službeno vozilo kada se viđao sa njegovom ženom, pomogao joj da položi vozački ispit.

Prijavio ženu da ga vara sa policajcem Foto: Marko Jovanović

- Odmah po ovoj prijavi, oficiri za kontrolu rada u Policijskoj upravi izvršili su provere njegovih navoda i tom prilikom ustanovlјeno je da oni nisu tačni. Takođe, s obzirom da je N.S. naveo i da je te noći jedan od policajaca dao klјučeve od službenog vozila ovom rukovodiocu, oficiri su obavili razgovor sa tim policajcem i on je te navode negirao. Dalјim proverama rasporeda rada, utvrđeno je da ovaj policajac te noći nije radio, tako da kod njega nisu bili klјučevi automobila. Što se tiče službenog vozila za koje je N.S. tvrdio da ga je ovaj rukovodilac oštetio, proverama je ustanovlјeno da na automobilu ne postoje bilo kakva oštećenja - navodi se između ostalog u odgovoru koji smo dobili iz policije.

Ima tu još detalja, ali se istragom ustanovilo da ni jedan nije tačan.

Preljuba je, po svemu sudeći, bila obostrana Foto-ilustracija: Profimedia

Ipak, sve je krenulo mnogo ranije, jer je N.S. svoju suprugu prevario sa ženskom osobom koja je kao pevačica učestvovala u jednoj emisiji na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a iz ove je sredine. Kako smo saznali, sa njom je dobio i dete, iako sa suprugom već ima dvoje dece.

Kada je to njegova supruga saznala, rešila je da mu vrati, ili nije, to ne znamo, ali se o njenoj prevari upravo čulo od N.S.

- Celo Blace bruji o tome. On je na svom Fejsbuk nalogu objavljivao da zna sa kim se njegova supruga viđa, komentarisao da se „viđa sa opasnom facom“, pisao razne druge objave i svi danima govore o tome. Koliko ja znam još su zajedno, a zašto se tako ponaša, nikom nije jasno. na kraju sam je kriv za sve - prokomentarisao je stanovnik Blaca koji je upućen u priču.

Celo Blace bruji o tome Foto: Profimedia/Corbis

Iako je ovo mala sredina, u kojoj se svi znaju i trude da budu „fini“, ovakve vesti odjeknu kao bombe. Pre par godina Blace je potresla još jedna ljubavna priča. Tada je mlada ženska osoba ušla u vezu sa dalekos tarijim muškarcem koji je u inostranstvu, bilo je reči da će se venčati, o tome se pričalo danima i na kraju se sve završilo ćutanjem, a kako je nama poznato do tog braka u kojem je bukvalno trostruka razlika između „zaljubljenih“ na kraju nije ni došlo.

- Nije ovo prvi put da se čuje o nekoj „ljubavi“ . Uvek bude tresla se gora, rodio se miš, ali je sadašnja priča bogami otišla predaleko i ne znam kako će se na kraju završiti -  dodaje Blačanka, koja nas je i podsetila na priču od ranije.

Pokušali smo telefonom da dobijemo N.S. koji se bavi privatnim poslom, ali nam je on odbijao poziv i nije odgovarao na sms poruke.

Video: Boža i Olga proslavili dijamantsku godišnjicu braka, evo koja je njihova tajna

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA