≫ 

Stravično jaka košava iščupala stablo u Pančevu, ono porazbijalo prozore i uletelo ljudima u stan. Stanari mislili da je bomba

Stablo je bukvalno iščupano iz korena

  • 2

Jaka košava koja danas duva u Pančevu umalo nije dovela do većeg incidenta kada je jedno ogromno stablo palo na susednu zgradu i ljudima skoro ušlo u stan!

Stablo koje se nalazi u dvorištu Ekonomsko-trgovinske škole “Paja Morganović” bukvalno je iščupano iz korena, a onda je krenulo ka susednoj zgradi gde je oštetilo dve terase, porazbijalo nekoliko prozora i umalo ušlo u domove Pančevaca.

Oštetilo je dve terase, Foto: Printskrin 013.info/youtube

- Bilo je strašno, začuo se prasak, pucanje stakla, nismo znali o čemu se radi. Kada smo videli drvo naslonjeno na zgradu, koje je komšijama skoro ušlo u stan, bili smo u čudu - rekao je jedan od stanara ove zgrade, dok je drugi čak posumnjao da je reč o bombi.

Iz pančevačke Hitne pomoći, srećom, nisu imali intervenciju na ovoj lokaciji. Nasuprot njima, radnici “Zelenila” su odmah izašli na teren kako bi uklonili stablo i sprečili dalju štetu.

VIDEO: Vetar čupao stabla i u Novom Sadu

(Telegraf.rs/013.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Добрила

    23. april 2019 | 18:40

    Шта би са грејањем?Грејали су нас кад је било топлије........

  • Perke

    23. april 2019 | 19:39

    Vidite svi vi Beogradjani koji smarate o beigradskoj kosavi sta se zove prava kosava..cupa ogromno stablo iz korena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA