≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 26. april 2019. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 43

Dnevne novine u Srbiji za petak, 26. april 2019. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

Informer

Foto: Reprint

Večernje novosti

Foto: Reprint

Blic

Foto: Reprint

Srpski telegraf

Foto: Reprint

Kurir

Foto: Reprint

Alo

Foto: Reprint

Politika

Foto: Reprint

Danas

Foto: Reprint

Sportski žurnal

Foto: Reprint

Pečat

Foto: Reprint

Hello

Foto: Reprint

Svet

Foto: Reprint

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    25. april 2019 | 21:29

    Zivela jaka Srbija zivela braca Rusi i Kinezi!!!I hvala im na raketama a sipci i haradinajevci setaci neka setaju kolkonoce i neka radikalizuju proteste kolko oce srbinih nece podrzati nikad!!!Te izdajnike srpskog roda i izrode nikad im se nece isputniti zelja da kad dodju na vlast priznaju Kosovo i uniste Republiku Srpsku!!

  • Nema imena

    25. april 2019 | 22:31

    Srbija bez vojske je niko i nista bravo za vlast vraca nam istorjiski uspeh srpske vojske i jacinu!!I jos samo Dodik da napravi vojsku i da RS bude sigurnija to bi bilo idealno zivela jaka Srbija i njeni cuvari Dacic Vucic i Dodik

  • slađa

    25. april 2019 | 22:15

    Hvala Bogu što Rusija i Kina postoje i pružaju podršku Srbiji. Dobro je zbog ravnoteže u svetu, stabilnosti u našem regionu, investicija, drugačijeg pogleda u budućnost, sigurnog neba, razvoja nauke, tehnologije, zdravog načina života, raznovrsne kulturološke razmene, inovacija, mentalne promaje koja unosi kiseonik i na učmali evropski kontinent. Kao i noge druge prijateljske zemlje, ove dve svetske sile ipak prednjače u racionalnim stavovima po svim svetskim pitanjima, što je za Srbiju od izuzetnog značaja. Jer mi kao narod ne volimo podvale i pritiske kojima su neke zemlje zapada bile veoma sklone kroz čitavu svoju istoriju. Nadajmo se da će stari saveznici Srbije u dva svetska rata imati na umu na kojoj strani istorije se sada nalaze. Zapravo ne sada, već nekoliko decenija unazad. Za to vreme, dok oni razmišljaju, mi se radujemo novim investicijama i saradnji na još višem i boljem nivou. Nek je srećan Uskrs svim vernicima u Srbiji, regionu i širom sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA