Okončana potraga za Aleksandrom koja je nestala posle šetnje sa tetkom: Sama se vratila kući, ali bez objašnjenja gde je bila

Na naše pitanje o tome gde je bila prethodna dva dana, ona nije želela da odgovori

  • 4

Aleksandra Aleksandrov koja je nestala 30. aprila u Sremskoj kamenici, vratila se kući večeras oko 21 čas. Kako "Telegraf" saznaje, ona je živa i zdrava, a na vratima doma se pojavila sama.

- Dobro sam, došla sam malopre kući. Živa sam i zdrava, upravo sedim sa porodicom i razgovaramo o svemu - rekla nam je Aleksandra kratko.

Na naše pitanje o tome gde je bila prethodna dva dana, ona nije želela da odgovori.

Njena tetka kaže da je srećna što je Aleksandra došla u svoj dom i da je jedino važno da je ona dobro.

Da podsetimo, ova žena je nestala 30. aprila nakon šetnje sa tetkom.

- Izašle smo da prošetamo uveče, rekla je da želi da se malo "izluftira", da razbistri misli i ja sam je pustila. Otišla je na jednu stranu keja, a ja sam se vratila ka kući i od tada nema ni traga ni glasa o njoj - rekla je za "Telegraf Nurija Igić, tetka nestale Aleksandre.

Foto: Privatna arhiva

RANIJE IMALA PSIHIČKE PROBLEME

Kako tetka Aleksandra kaže, nestala žena je živela sa njom, mužem i ćerkicom, a često je imala promene raspoloženja zbog psihičkih problema.

Pokušala je da se ubije prošle godine u oktobru, ležala je i u bolnici. Sada se plašim da nije digla ruku na sebe. Znala je nekad da ode, da kako je govorila "izluftira" mozak, sredi glavu, ali nikada nije bilo da ovako samo nestane i da se ne javi - kaže Nurija.

Prema rečima njene tetke, zbog tih psihičkih problema se jako povukla u sebe, nije imala ni prijatelje, ni dugare, a ni posao,

O teškom psihičkom stanju u kom se nalazila Aleksandrov, svedoči i to da je pre nekoliko godina tražila da ugasi sve društvene mreže, jer je mislila da je neko progoni i uhodi. A pre nekoliko meseci je panika otišla korak dalje, te je odlučila da joj ni telefon ne treba.

(S. Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    2. maj 2019 | 22:42

    Александри је потребна стручна помоћ психијатра и терапија.Тетка и супруг морају бити сигурни да узима потребну терапију,уз велику љубав и стрпљење вратиће се нормалном животу....

  • CH

    2. maj 2019 | 22:54

    A gde je mogla da bude...

  • @@@

    3. maj 2019 | 01:12

    Samo kad se vratila.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA