"Otkako je deda Antal pao s drveta, počeo je čudno da se ponaša": Detalji porodične drame u selu kod Kikinde (FOTO)

- Sve je on znao da uradi, kuću je sam zidao, sve je znao da popravi, ali od kako je pao sa drveta, više nije bio stabilan - požalila nam se komšinica u Ruskom Selu.

  • 3

Meštani Ruskog Sela kraj Kikinde još uvek ne mogu da objasne šta je sedamdesetogodišnjeg dedu Antala D. nateralo da zapali auto, a potom i kuću.

Porodična tragedija u ovom selu izbegnuta je jer je komšinica S. P. sprečila Antala da izvrši samoubistvo. Nesrećni čovek se nakon izbijanja požara uputio ka balkonu susedne kuće kako bi sebi presudio.

- Nemojte me ništa pitati, ovo je strašno. Poznajem i Antija i Stanu, ne mogu da verujem šta se dogodilo - priča nam druga komšinica i porodični prijatelj

supružnika.

Supružnicima je sve izgorelo u požaru, Foto: Telegraf

PAO SA DRVETA I TO GA JE PROMENILO

- Znam ih godinama, deda Anti je pre nekoliko godina imao težak pad, kada je pao sa drveta dobio je potres mozga i jedva je preživeo. Od tada do danas, to nije isti čovek. Sve je on znao da uradi, kuću je sam zidao, sve je znao da popravi, ali od kako je pao sa drveta, više nije bio stabilan - ispričala nam je komšinica u Ruskom Selu.

Porodični dom u kojem je živela ova porodica je sada prazan. Komšije sa nevericom posmatraju staru kuću koja je potpuno izgorela. Tokom policijskog uviđaja, komšije kažu da je nesrećni čovek plakao i ponavljao:

- Sada nemam više ništa!

Supružnici su nakon lokalizovanja požara odvedeni u gradsku bolnicu, a Antal D. (70), upućen je u psihijatrijsku bolnicu "Sveti Vračevi" u Novom Kneževcu.

Podsetimo požar je izbio danas, u ranim jutarnjim satima, kada je Antal D. u rastrojstvu zapalio auto u garaži, a onda je vatra progutala i kuću koja se nalazila u

sklopu ovog objekta.

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    4. maj 2019 | 20:17

    Nisu trebali da ga " spasavaju"?!

  • Van

    5. maj 2019 | 11:47

    Znači da se srpska izreka "NISI VALDA PAO SA KRUŠKE" pokazala kao tačna. Pasti sa drveta pogotovo sa drveta demona na kome borave veštice, kao što je kruška za razliku od jabuke, prouzrokuje smušenost, pomučenost pameti, i poremećaj svesti, itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA