≫ 

Srbi bi da se žene seksi Albanke, ne smetaju im čak ni ruke ukrštene u simbol orla: "Mačko, piši, ja sam pravi za tebe! Koja je cena?"

Usluga posrednika obuhvata, kako se navodi, posredovanje za brak i upoznavanje porodica

Grupa "Albanke za udaju" na Fejsbuku prepuna je slika prelepih, mladih Albanki, koje, kako se navodi, žele da se udaju. Potencijalnim mladoženjama povremeno se nudi putovanje u Tiranu na dva dana i nešto skuplja verzija koja traje pet dana. Usluga obuhvata, kako se navodi, posredovanje za brak i upoznavanje porodica.

Precizira se da je put u Tiranu kombijem i da košta 250 evra, a obilazak svih sela i pet noćenja košta 450 evra. Svi zainteresovani moraju da se prijave i rezervišu tri dana pre poslaska.

Mnogi neoženjeni iz svih krajeva Srbije, a i šire, javljaju se, s pozivom devojkama da im se jave u inboks, šalju brojeve mobilnih telefona i pišu devojkama koliko su lepe, "Ćao, jesi za vezu", "Javi se", "Udaj se za mene", "Mačko piši, ja sam pravi za tebe", "Koja je cena da bi se do nje došlo", samo su neke od poruka ispod fotografija.

Neki su sigurni da je u pitanju prevara i da će svi koji odu na put završiti u ozloglašenoj "žutoj kući". Pojedini su ljuti, jer nema starijih žena, već su sve mlade - "vi vrtite iste slike, ima li neka od 45 do 52 godine i koji su uslovi".

Ostaje sumnja da su fotografije lažne i da je zaista u pitanju prevara. Ispod ove fotografije je recimo napisano da je u pitanju "venčanje EU klijenta sa Albankom", što je samo delimično tačno, deo koji je izostavljen je da je u pitanju albanski bračni par, reper Gjiko i njegova supruga Elita Rudi.

Ili fotografija "pravog" venčanja Kujtima Spate i Rachel Connolly:

A brojne druge fotografije devojaka za udaju su fotografije korišćene u reklamama za mladenačke frizure, ukrase za glavu i slično...

Ispod nekih od fotografija navedeno je da devojka ima i miraz, pa je moguće da je i to privuklo neke od "mladoženja". Pojedine devojke se reklamiraju da su "zlatom optočene".

Iako ima i devojaka koje su se slikale ruku ukrštenih u znaku orla, o čemu se naširoko priča ovih dana, a utisak je da to srpskim đuvegijama ni najmanje ne smeta.

Devojka sa šubarom je, ispostavilo se, albanska glumica i bivša misica Almeda Abazi, koja je, gle čuda, već udata, i to za turskog glumca Tolgana Sajisimana. Sumnjamo da se udala zahvaljujući posredovanju grupe "Albanke za udaju".

VIDEO: Devojke sa krpicama preko grudi vode vesti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    9. maj 2019 | 07:31

    Kako li ce da dele toalet papir samo me interesuje? Pobedice ORO, kol'ko ja vidim.

  • Www

    8. maj 2019 | 20:51

    Samo nam jos fali da se izmesamo sa njima...

  • Robi

    8. maj 2019 | 22:13

    Ovo su bugarke kakve siptarke one se ne smeju ovako razgoliseno oblaciti one se udaju u dimijama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA