≫ 

3.000 evra samo za gledanje, a 5.000 za brak: Srbi su "odlepili" za seksi Albankama, potražnja je tolika da posrednici ne dižu glavu

Brojne potencijalne mladoženje zainteresovane su, sudeći po broju komentara, da ožene Albanku

Ako je verovati posrednicima u udaji albanskih devojaka koji "operišu" u Fejsbuk grupi "Albanke za udaju" do sada je sklopljeno 50 brakova. Brojne potencijalne mladoženje zainteresovane su, sudeći po broju komentara, da ožene Albanku.

Grupa "Albanke za udaju" na Fejsbuku prepuna je slika prelepih, mladih Albanki, koje, kako se navodi, žele da se udaju. Potencijalnim mladoženjama povremeno se nudi putovanje u Tiranu na dva dana i nešto skuplja verzija koja traje pet dana.

Usluga obuhvata, kako se navodi, posredovanje za brak i upoznavanje porodica.

Ali, potraga za budućom mladom će vas koštati od 1.500 do 3.000 evra i to samo za "gledanje" potencijalne mlade i samo da "uđete u proceduru", saznaje Telegraf.rs, a ceo proces košta 5.000 evra.

Novac se šalje u Ulcinj u Crnoj Gori, a kontakt osoba je Nataša I., koja se, kako se navodi, odmah javlja zainteresovanima radi detaljnog dogovora.

Kako saznajemo, potražnja za mladama je tolika da posrednici ne dižu glavu od posla.

U celoj priči nije sporna želja da se spoje neoženjeni momci i neudate devojke, ma koje vere i nacije oni bili, koliko je sporna činjenica na koju kao da malo ko obraća pažnju, a to je da se u grupi "Albanke za udaju" koriste slike anonimnih devojaka čije su slike pronađene na internetu i koje pojma nemaju da su reklamne slike iskorišćene bez njihovog znanja ili što je je još gore, udatih Albanki poznatih tamošnjoj javnosti.

Tako da o plemenitoj misiji pronalaženja srodnih duša nema ni govora, pre će biti da je u pitanju samo i isključivo prevara sa jedinim ciljem, da se zaradi.

Objavu da je "sklopljeno 50 brakova" lajkovali su Vučko, Mirzet, Slavko, Dejan, Azrim, Slavčo, Danilo...

VIDEO: Albanska voditeljka pimplovala u štiklama i polupala kafić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ko zna zna

    9. maj 2019 | 23:51

    na ovaj nacin bi ce albanija do beograda.

  • Sandra

    9. maj 2019 | 20:31

    Ako, ako glupi Srbi. To oni i hoce. Da se šire na taj nacin po Srbiji, sto im i uspeva. Moj rodjak (citaj IDIOT) ozenio Albanku... Njeni dolaze ovde po dva-tri meseca. Njen otac se slika sa prekrstenim rukama ovde kod nas.. Dok mu neko iste ne polomi (bilo bi mi drago)... I tako... divota!

  • Cex

    9. maj 2019 | 20:49

    Znate pricu: mator momak,devojaka nigde,ali se pojavi covek koji ga nagovori da ode i ozeni albanku,on je vidi i zaljubi se i dovede je kuci. Roditelji se oduseve,snajka ih postuje bolje kazu nego ove nase. Vremenom roditelji poumirase,muz po ceo dan na njivi,a deca odrastaju uz majku,tako da im ona prica na albanskom,pa im to postaje maternji jezik. U medjuvremenu doslo jos albanki u selo i one izradjase decu,pa deca pocese da se druze i da pricaju albanski medjusobno. Tako malo po malo i ona deca prihvatise albanske obicaje,a selo promeni ime u albansko. E tako se pravi velika albanija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA