≫ 

Dalibor nikada nije upoznao oca, a sada misli da je to ovaj čovek: Traži ga, ali ima samo jednu fotografiju (FOTO)

Mladi čovek bio bi zahvalan svakome ko mu pomogne da pronađe čoveka za koga sumnja da mu je roditelj

  • 0

Dalibor Ćatić (40) nikada nije upoznao svog pravog oca. Podigla ga je majka, a čovek čije prezime nosi, nije ni onaj čiju krv ima. Ovaj Novosađanin ipak sumnja da je sin fotografa koji je u vreme njegovog rođenja živeo kao podstanar u kući njegove majke. Sada je počeo da tog čoveka traži.

- Rođen sam 24.01.1979. godine u porodilištu u Ćupriji. Tražim čoveka koji je u periodu od 1977/79. godine živeo kao podstanar kod moje majke Darinke Ćatić (rođene Stevanović) u Svilajncu, a za kog verujem da mi je otac. Saznao sam da se zvao Milutin, da se u to vreme bavio fotografijom i da je živeo u okolini Beograda - napisao je Dalibor na svom Fejsbuk profilu.

Kako kaže, saznao je da je Mulutin pokušavao da bude deo Daliborovog života dok je ovaj bio beba.

- Rečeno mi je da je nakon mog rođenja više puta dolazio da me vidi, ali da mu moja majka, koja je u to vreme bila udata to nije dopuštala. Inače je u vreme kada sam začet majčin tadašnji muž Ahmet Ćatić, čovek čije prezime nosim, bio u zatvoru. Majka se pet godina nakon mog rođenja razvela, odrastao sam bez oca, i bio bih Vam veoma zahvalan ako bi mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac - zamolio je Dalibor.

Uz ove reči on je objavio i fotografiju na kojoj je njegova majka, a u pozadini čovek koga traži.

- Fotografija je slikana u tadašnjem šah klubu u Svilajncu. Znam da se ne vidi najbolje, ali je jedina koju imam. Na drugoj fotografiji sam ja. Ako neko ima neke informacije i želi da me kontaktira - bio bih zaista više nego zahvalan! - istako je ovaj mladi čovek.

Ukoliko neko poznaje čoveka koji se nalazi na slici ili ima bilo kakve druge informacije o njemu, nek se javi Daliboru Ćatiću i pomogne sinu da pronađe oca.

VIDEO: Otac i sin su pobedili državu posle 13 godina borbe i pretnji smrću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA