≫ 

Džip se zabio u pekaru u centru Novog Sada zbog "punta": Velika tragedija izbegnuta zahvaljujući vozaču (SNIMAK S LICA MESTA)

Vozač pobegao s lica mesta

  • 39

Neverovatan saobraćajni incident dogodio se u Futoškoj ulici u Novom Sadu - vozač punta iznenada je preprečio put vozaču džipa, koji je samo zahvaljujući brzim refleksima izbegao sudar, ali se zabio u jednu pekaru i tako nehotice napravio veliku materijalnu štetu.

Sve se završilo dobro, odnosno vozač džipa praktično je spasao putnike i vozača "punta" koji je napravio prekršaj i presekao glavni pravac Futoške ulice.

Ali... vozač "punta", videvši šta je uradio samo je dao gas i pobegao sa lica mesta.

udes Printskrin: Telegraf

Dok je vinovnik ovog udesa u bekstvu, vozač džipa Nenad Čanović moli da se jave svi koji prepoznaju automobil. Kako kaže, neverovatno mu je da neko izazove takvu nesreću i potom se ne zaustavi da pomogne onima koji su povređeni, što ovog puta, samo srećnim okolnostima, nije bio slučaj.

Ukoliko imate dodatne informacije o ovom incidentu, možete se javiti našem novinaru (mejl ispod teksta).

(M. Beljan - m.beljan@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    15. maj 2019 | 16:08

    Ovu smradinu sa puntom, momentalno u zatvor. Nije bitno sto vozi ovu plastiku, i sto nema za sta pas da ga ujede. Ali da budes takva stoka, izazoves nesrecu i zapalis sa lica mesta. Za ove stvari se robija?! 😡😡😡

  • M

    15. maj 2019 | 15:12

    Vozacu djipa svaka cast,tipican primer krajnje nuzde, znaci covek nije nista kriv a zasluzuje sve pohvale, a vozaca punta treba pronaci policija i sankcionisati

  • pera

    15. maj 2019 | 15:17

    Ovaj mu mozda spasao zivot rizikujući sopstveni a đubre pobeglo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA